Printable View
Quote: Originally Posted by Giorgos k_ Φίλε μου, είναι ολοσωστα όσα λες! Θα συμφωνήσω και για το βιβλίο, το προμηθεύτηκα και ειναι εξαιρετικό! Μικρό και περιεκτικό. Με νόημα. Μπράβο Γιώργη. Να είσαι πολύχρονος. Εγώ το διαβάζω μια φορά το μήνα σίγουρα. Με βοηθάει και μου καθαρίζει την σκέψη.
Quote: Originally Posted by Atrotos Μπράβο Γιώργη. Να είσαι πολύχρονος. Εγώ το διαβάζω μια φορά το μήνα σίγουρα. Με βοηθάει και μου καθαρίζει την σκέψη. Να εισαι καλά, σε ευχαριστώ!!! Κι εμένα με ηρεμεί πάντα όταν το ξεφυλλιζω..
ξεκινα την επισκεψη σε κανενα γιατρο για προληπτικες εξετασεις για να γνωρισεις τι γινετε στην υγεια σου.
Quote: Originally Posted by Giorgos k_ Να εισαι καλά, σε ευχαριστώ!!! Κι εμένα με ηρεμεί πάντα όταν το ξεφυλλιζω.. Μπράβο! Ευχαριστώ κγω. Μόλις επέστρεψα από οδοντιατρο (εξαγωγή). Είναι μουδιασμενα όλα. Θα κάτσω να διαβάσω κανένα βιβλίο.
Quote: Originally Posted by Atrotos Μπράβο! Ευχαριστώ κγω. Μόλις επέστρεψα από οδοντιατρο (εξαγωγή). Είναι μουδιασμενα όλα. Θα κάτσω να διαβάσω κανένα βιβλίο. Ελπίζω να είσαι καλά τώρα! Εγώ έχω διάβασμα για τη σχολη, αλλά πού όρεξη. Προσπαθώ βέβαια.
Quote: Originally Posted by Giorgos k_ Ελπίζω να είσαι καλά τώρα! Εγώ έχω διάβασμα για τη σχολη, αλλά πού όρεξη. Προσπαθώ βέβαια. Αν και ο πόνος είναι ανυπόφορος με mesulid την παλεύω. Διάβασε να είσαι έτοιμος. Μην μασάς. Καλή δύναμη