Quote:
Originally posted by nature
Φαιδρά είναι κατά τη γνώμη σου, που όμως δεν είναι και η μοναδική.
σωστο αυτο.
Αντίθετα κατά τη δική μου είναι μονότονο έως βαρετό και ανούσιο σε ένα ολόκληρο φόρουμ η μόνη προτεινόμενη λύση κάθε φορά να είναι η ίδια: πήγαινε στον ειδικό, πάρε δύναμη από τον εαυτό σου, κόψε τα χάπια.....
δεν αναμασαω καμια καραμελα,\"πηγαινε στον ειδικο\".
Οποτε το εχω πει, το εχω κανει γιατι ενα φορουμ δεν μπορει να αντικαταστησει την πραγματικη (και οχι εικονικη που υπαρχει εδω μεσα) επαφη δυο ανθρωπων.
Επισης το, παρε δυναμη απο τιον εαυτο σου, για μενα ειναι κουφια λογια. Αν ειχε δυναμη ο καθε ενας μας, θα την ειχε παρει, δεν νονιζω να ειναι κοροιδο και να ταλαιπωριεται ετσι.
Επισης το \"κοψε τα χαπια\" μπορει να ειναι επικινδυνο σε ενα οργανισμο που ειαι εθισμενος σε χημικη ουσια.
Βεβαια το καλο θα ηταν να μην τα αρχιζε κανεις ποτε. Απο την στιγμη που το εκανε, η διαδικασια κοψιματος θελει προσοχη.
Ο κάθε πάσχων τα ξέρει αυτά.
Θέλει όμως από εμάς να του προτείνουμε και καμια ιδέα, καμια τεχνική που θα τον βοηθήσει να ξεμπλοκάρει...
ο καθε ενας μας μπορει να πεταξει το εφυολογημα του.
Σε αυτο εγω ειμαι προσεκτικος.
Δεν εχω γνωρισει καποιον απο κοντα, δεν ξερω την περιπτωση του με ακριβεια (παρα μονο αυτα που εξιστορει ο ιδιος) και θα του προτεινω και λυσεις η τεχνικες???
σορρυ αλλα αυτο το θεωρω εν δυναμει και επικινδυνο.
Εσυ μπορεις να προτεινεις οτι νομιζεις, η δικη μου αποψη ομως ειναι η παραπανω.
Αλλιώς ας βάζαμε και μία τεράστια ταμπέλα σαν επικεφαλίδα:
Έχετε πρόβλημα? Πηγαίνετε στον ειδικό...
δεν υπαρχει καμια ταμπελα (οσο και μεγαλη και να την κανεις) που να μπορει να εκφρασει ολες τις περιπτωσεις.
Οσο και να γενικολογεις, βγαινεις εκτος θεματος.
Αλλα εσυ τι προτεινεις???
οποιος εχει προβλημα που να το πει???
στην γιαγια του??
Παίρνετε φάρμακα? Είναι όλα στο μυαλό σας... Σκεφτείτε το ξανά....
γενικα μιλωντας αυτο δεν ειναι ψεματα, αλλο αν δεν μπορει να το συνειδητοποιησει ο πασχωντας.
Το ζητουμενο ομως δεν ειναι να πεταξεις μια ατακα, αλλα να μπορεσει να καταφερει να το καταλαβει αυτος που του το λες.
Τότε δεν θα υπήρχε ανάγκη ύπαρξης του φόρουμ, αγαπητέ κρίνο.
αν δεν το εχεις καταλαβει, οποιοδηποτε φορουμ ειναι τελειως υποβοηθητικο και δεν μπορει να υποκαταστησει καμια θεραπεια.
Το φορουμ ειναι σημαντικο στην ανταλλαγη πληροφοριων και γνωσεων η εμπειριων.
Αλλα μεχρι εκει, γιατι εσυ προσπαθεις να του δωσεις διαστασεις που δεν υπαρχουν.
Και άσε τον καθένα να μιλάει για αυτά που ξέρει όπως και εσύ να μιλάς για αυτά που ξέρεις.
δεν επιασα κανενα απο το σβερκο....
Είμαι σίγουρη ότι δεν ξέρεις από καράτε και το συμπέρανα από την αντίδρασή σου.
οχι τα ενδιαφεροντα μου ειναι αλλα.
Οχι παντως σιγουρα να παιξω ανταγωνιστικα στο πως θα βαλω τον αλλο απο κατω.
Ακομα και να ημουν ικανος σωματικα να μπορουσα να το κανω, θα μου ηταν αδιαφορο.
Απεχω απο τετοια στυλακια ανταγωνισμου, ποιος ειναι πιο ισχυρος.
Στην ζωη μου εμαθα, οτι οποιος μπλεκει με κατι τετοιο εχει κομπλεξ κατωτεροτητας.
Από τα πιο βασικά που μαθαίνεις και όρος απαράβατος είναι να μην χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου στην προσωπική σου ζωή. Μόνο αν κινδυνεύει η ζωή σου.
α μπα?
στην ζωη μου εγω εμαθα, να χρησιμοποιω τα παντα που γνωριζω για να ειμαι καλυτερα, να νιωθω καλυτερα στην προσωπικη μου ζωη παντα.
Οσο για το αν κινδυνευει η ζωη μου....
Ας κινδυνευεσει, ειναι και αυτο μεσα στην ζωη.