Originally Posted by
Sonia
Από τον τρόπο που γράφεις γενικά όσο έχω δει τα θέματά σου εδώ πέρα, έχω την εντύπωση ότι είσαι πραγματικά πολύ ανασφαλής και γίνεσαι ελεγκτική. Αυτό είναι για εμένα άσχετο με την εκάστοτε σχέση σου.
Αν θες να σου πω για την συγκεκριμένη σχέση, αφού έχετε μέσα σε ένα χρόνο τόσους τσακωμούς και επανασυνδέσεις, δεν το βλέπω να προχωράει και πολύ. Άλλωστε λες ότι έχεις ξενερώσει και σε τουμπάρει πάλι, αλλά δεν αισθάνεσαι καλά μαζί του. Γενικά να ξέρεις ότι αν δεν έχεις μέτρο και δεν αισθάνεσαι εμπιστοσύνη σε μία σχέση από την αρχή με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιεστική στον άλλον, κάποιος ειλικρινής, τίμιος και σοβαρός άνθρωπος σπάνια θα καθήσει να το παλέψει. Διότι όταν ο άλλος είναι σωστός, με το να τον υποψιάζεσαι και να προσπαθείς να τον ελέγξεις, υποτιμάς την ίδια του την προσωπικότητα και ακόμα καιαισθήματα να έχει για εσένα θα ξενερώσει ή θα βάλει την αξιοπρέπειά του πάνω από όλα. Αν πάλι δεν είναι και πολύ σωστός και ώριμος, αν από την αρχή παίζει αλλού, βρίσκει πάτημα και σε κοροϊδέυει και σε υποτιμάει κι αυτός και έχετε μία αρρωστημένη σχέση. Ή με την στάση σου μετά τον κάνεις να μένει μαζί σου και να σε δουλεύει και να σε παίζει και να σε βγάζει παρανοϊκή, διότι έχεις δώσει πατήματα με υπερβολική συμπεριφορά σε απλά πράγματα, οπότε ακόμα κι αν έχεις λόγο πράγματι να κάνεις σκηνές θα σε βγάλει κι εκεί φάουλ. Αν θέλει ο άλλος να στην κάνει, θα στην κάνει, αυτό δεν θες να καταλάβεις. Με αυτόν που είσαι μαζί δεν τα πάτε καλά, το παίρνεις απόφαση, το τελειώνεις, μένεις μόνη σου να τα βρεις λίγο με εσένα και αργότερα πας σε άλλα πιο ήρεμη και κατασταλαγμένη. Η ίδια είπες κάπου πιο πάνω ότι αυτή η σχέση είναι άρρωστη. Ε, τι κάνεις σε μία άρρωστη σχέση και δεν φεύγεις;