Όσες φορές και αν έχω πει ότι θα κάνω αυτά που λες και εσύ άλλες τόσες δεν το έχω κάνει :/
Μάλλον δεν προσπαθώ όσο πρέπει.
Ώρες ώρες νοιωθω πως δεν θέλω το καλό το δικό μου. :/
Printable View
Νομίζω πως εισαι πολυ μπερδεμενος μεσα σου για το τι θες κ τι απαιτησεις χεις με τον εαυτο σου..δεν είναι κακο να εχουμε απαιτησεις απο εμας μσς κάνουν καλυτερους αλλα οχι σε υπερβολικο βαθμο..νομιζω χρειαζεσαι ενα κινητρο για να ξεκινησεις να βαλεις ενσ στοχο κ νσ πισμωσεις..ας πουμε δν θα ηθελες να εισαι ανεξαρτητος οικονομικα? Να κσνεις πραγματα που θες? Αυτο δεν ειναι ενας στοχος πιστευεις για να προσπαθησεις?
Νομιζω πως το καλύτερό που εχεις να κανεις ειναι να ξεκινησεις παλι το ψυχολογο κ με τις τεχνικες που θα σου πει να αποβαλεις την αρνητικοτητα που εχεις γενικά κ να δεις με αλλο ματι τη ζωη..ναι μπορει να ειναι δυσκολη αλλα.ειναι κ ομορφη ..εισαι πολυ νεος για να ζεις ετσι..πρπει να προσπαθησεις να κινητοποιηθεις λιγακι..
Γιατι διαφορετικά η ζωή δεν έχει νόημα όλα τα πράγματα στη ζωή για να επιτευχθούν χρειάζονται στόχους. Μια γυναίκα για να την κερδίσεις χρειάζεται να βάλεις στόχο, μία δουλειά, μια αγορά πχ αυτοκινήτου, το κόψιμο του τσιγάρου, όλα θέλουν στόχο. Από την στιγμή που επιθυμείς κάτι ότιδήποτε στη ζωή θέτεις στόχο την κατάκτηση του και εργάζεσαι για να τον πετύχεις
Μα αν δεν κάνεις κάποιες σκέψεις για το πως θα ήθελες να είναι η ζωή σου, τότε τα αφήνεις όλα στην τύχη. Αν τα αφήνεις όλα στην τύχη κι είσαι όσα πάνε κι όσα έρθουνε, τότε οκ, σεβαστό, αλλά δεν έχεις λόγο να μην είσαι ευχαριστημένος, απλά αυτά σου τύχανε, πας με το κύμα κι όλα κομπλέ. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος πάλι, πρέπει να βρεις το γιατί και πως θα το αλλάξεις. Πρέπει να δεις όμως τι ακριβώς σε ευχαριστεί και να παλέψεις για αυτό.
Πολύ ζόρικο αυτό που περνάς...είμαι και εγώ 23 και καταλαβαίνω πως νιωθεις και δυστυχώς ότι και να σου πει ο καθένας μας..δεν θα σε βοηθησει σε τίποτα απολύτως.Και ο λόγος επείδη καν εσύ ο ιδιος δεν ξερεις τι ακριβώς θέλεις να κάνεις στην δική σου ζωή όποτε δεν μπορει καποιος να σου πει πως να ζησεις την ζωη σου.Οι δικές μου συμβουλές;
1.Ξεκίνα ίσως με το να είσαι πιο αισιοδοξος..αν οχι για σενα έστω για τους δικούς σου ανθρώπους πχ για την μητέρα σου
2.Σκεψου σε 10 χρόνια που θα ηθελες να βρίσκεσαι πάλι στο 0 η ισως να έχεις προσπαθησει εστω και λίγο να πας στο 1.
3.Βρες ξεκάθαρα ενα κίνητρο.Γιατι πρέπει να δουλέψω? οκ είναι τα χρηματα ένα κινητρο αλλά παιρνεις και εμπειριες για να πας καπου καλύτερα.
Ελπίζω λιγουλάκι να βοηθησα