εγω εχω τους iron maiden και τους στιχους τους να με εμψυχωνουν!
Printable View
εγω εχω τους iron maiden και τους στιχους τους να με εμψυχωνουν!
Έχεις απόλυτο δίκιο... Στην Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία υπάρχει η άποψη ότι όποιος πάει σε ψυχολόγο είναι τρελός...Α... το τάδε συμπεριφέρεται περίεργα και πάει σε γιατρό και είναι τρελός./. Πολύ εύκολα μπαίνουν ταμπέλες και εκφράσεις άσχημες.. Παρεπιπτόντως η ψυχολόγος μου μου είπε ότι αυτός ο όρος δεν χρησιμοποιείται πια...Κατ επέκταση και αυτός που έχει το πρόβλημα και η οικογένειά του δεν το αντιμετωπίζουν γιατί το φοβούνται..
Τώρα πως είναι ο αδερφός σου; Εσύ;
H πεσμένη λίμπιντο και η στυτική δυσλειτουργία προκαλείται από τα φάρμακα που παίρνω. Και φάρμακα να αλλάξω τότε είτε δεν θα μου ταιριάζουν, είτε θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα. Ο μοναδικός τρόπος για να μην έχω πεσμένη λίμπιντο είναι να μην παίρνω φάρμακα και είναι δίκοπο μαχαίρι. Το έχω ψάξει με ανδρολόγο, με ενδοκρινολόγο, με τον ψυχίατρο. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθηθώ. Και από την μία με εξυπηρετούν στην καθημερινότητα μου από την άλλη μου καταστρέφουν την σεξουαλική μου ζωή. Και όχι μόνο τη δική μου αλλά και της γυναίκας μου. Κατά κάποιο τρόπο έχει δίκιο και αυτή, αλλά το γνώριζε πως όταν παίρνω φάρμακα δεν μπορώ να κάνω σεξ και πως μόνο όταν τα κόβω μπορώ να κάνω.