αν αφηθω στο ελεος των ψυχιατρων σε λιγο καιρο θα ειμαι 150 κιλα και με πολλα προβληματα υγειας. προσπαθω να ειμαι καλα με οσο το δυνατον λιγοτερα χαπια... κανω λαθος?
Printable View
αν αφηθω στο ελεος των ψυχιατρων σε λιγο καιρο θα ειμαι 150 κιλα και με πολλα προβληματα υγειας. προσπαθω να ειμαι καλα με οσο το δυνατον λιγοτερα χαπια... κανω λαθος?
Εάν γνωρίζετε καλά αγγλικά και έχετε όρεξη για διάβασμα, ρίξετε μια ματιά στο βιβλίο του Robert Whitaker, the anatomy of an epidemic.
Παραθέτοντας τα τελευταία στατιστικά δεδομένα, αποδεικνύει ότι παρά την πληθώρα και την τρομακτική αύξηση της κατανάλωσης ψυχοφαρμακων, για θεραπεία , τα επιδόματα πρόνοιας στην Αμερική για ανικανότητα λόγω ψυχολογικών, έχουν πενταπλασιασθει μέσα σε μια δεκαετία!
Επισης ότι η ψυχολογική και κυρίως η σωματική κατάσταση αυτών που πήραν φάρμακα, μετά από 5 χρόνια ήταν χειρότερη σε σχέση με αυτούς που δεν πήραν, η μπόρεσαν να τα διακόψουν μετά από κάποιο διάστημα.
το εχω ξανα διαβασει αυτο. δυστυχως για μενα που πρεπει να τα παιρνω για μια ζωη. τι αλλο μπορω να κανω? εκανα εξετασεις αιματος και ειδα τις εξετασεις λιγο χαλια. και ειναι απο το φαρμακο. ο παθολογος μου εγραψε καποια φαρμακα για τα ανεβασμενα τριγλικεριδια.. αλλα τι αλλο μπορω να κανω?
Ρε φίλε μου γιατί κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος... αντι να τρελαίνεσαι με όλα αυτά... παρτο απόφαση... μείωσε το τσιγάρο... κάνε καλή διατροφή δλδ πολλά φρούτα και λαχανικά και όσο μπορείς όχι απ έξω... και επίσης ξεκινά χαλαρα στην αρχή και μετά πιο έντονα, ένα πρόγραμμα γυμναστικής κατά προτίμηση αερόβιο....
Αυτή είναι η λύση... απο την άλλη μπορείς να μειώσεις το φάρμακο σε συνεργασία με το γιατρό σου... αλλα σιγά σιγά και σταδιακά... αν από 20mg πηγές στα 15 λογικό είναι να έχεις θέμα...
Αντί να σκέφτεσαι και να λες τι μπορεί να πάθω... ανέλαβε δράση και κάνε κατι να βοηθήσεις τον εαυτό σου
Αυτά φιλικά πάντα!!
οκ σε ευχαριστω
αν κάτσουμε και διαβάζουμε τα φύλλα οδηγιών των φαρμάκων δεν θα παίρνουμε τίποτα
Φίλε το συγκεκριμένο θέμα που παραθέτεις είναι κάτι που έχει απασχολήσει τους πάντες. όλοι μας έχουμε σκεφτεί κάποια στιγμή ' Λες φίλε να μείνω στον τόπο ξερός , νέο παιδί από αυτά τα παλιοφάρμακα??'' Επέτρεψέ μου να σού πω ότι το πράμα δεν πάει έτσι. Διότι ένας ασθενής που πεθαίνει πρόωρα δεν γνωρίζεις αν πέθανε από το χάπι ή από την όρεξη που τού ανοίγει το χάπι και κατ'επέκταση τα κιλά που θα βάλει τα οποία στο τέλος θα φέρουν ένα έμφραγμα.. Με πιάνεις..Αν κάνεις διατροφή και δεν καπνίζεις και πίνεις κι ένα ποτηράκι κρασί που και που δεν παθαίνεις τίποτα. θα είχαν φάει άκυρο τόσα φάρμακα αν μάς πεθαιναν τόσο εύκολα. Κια παίζει ρόλο φυσικά και η δοσολογία, μην το ξεχνάμε αυτό, μικρές δοσολογίες ίσον λιγότερες παρενέργειες