Quote:
Originally posted by ΝΕΦΕΛΗ
Ειχαμε μιλησει γιαυτο το θεμα μετα τις γιορτες εκεινη την περιοδο ανακαλυψε και η γυναικα του οτι κατι τρεχει αλλα τιποτα συγκεκριμενο και ειπαμε να προσεχουμε λιγο. Μεσολαβησαν και καποια σοβαρα οικονομικα προβληματα που ειχε και εχει ακομα.κανει διπλη ζωη αρκετα χρονια δεν μου ειχε κρυψει τιποτα ηταν ειληκρηνης μαζι μου. Υπεθεσα οτι μπορει να του εκοψαν το τηλεφωνο γιατι την μερα που σταματησε να εποικινωνει μαζι μου μεχρι το μεσημερι ηταν καλα. απο εικει και μετα αλλαξαν ολα τελευταια ειχε αγορασει καρτοκινητο και μου ειχε δωσει τον αριθμο αυτον χρησιμοποιει τωρα στη θεση αυτου που μιλαγαμε εμεις. αλλα αν ηθελε δεν θα ειχε στειλει ενα μηνυμα απο εκεινον τον αριθμο; Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να το κανω υποτιθετε οτι δεν ξερω οτι εβαλε τον καινουργιο αριθμο αν ηθελε δεν θα το ειχε κανει ο ιδιος:
Αυτο που με τρελενει ειναι οτι εαν ηθελε ξεροντας πως νιωθω για αυτον δεν θα προσπαθουσε να επικοινωνησει μαζι μου: Εκτος αν προσπαθει να πολεμησει αυτα τα συναισθηματα το εχει ξανακανει εξαλλου δεν υπαρχει λογικη εξηγηση. Επισης κατι που ειναι σημαντικο εχει εντονη σεξουαλικη ζωη κατι που προυπηρχε και δεν ηθελα να το αλλαξω εφοσον δεν ειχα αποφασισει τι θα κανω.Ειναι μια αντισυμβατικη σχεση για τους κανονες μας η οποια γνωριζει για μενα.
δεν καταλαβα.