Ωραία. Τώρα με μπέρδεψες.. Ξεκάθαρα πράγματα για να βγάλουμε άκρη.. Πόσο είσαι? Ποσο είναι αυτή? Κάνατε κάτι μεταξύ σας?
Printable View
οχι ακομα δεν εχουμε ολοκληρωσει μονο φασεις αλλα ναι γενικα δεν μου αρεσει το παρελθον αν εχει κανει πολλα γενικα μιλαω απλα με αυτη αγχωνεται πολυ τη σεβομαι εννοεειται αλλα το τι πηγε στραβα με τον προηγουμενο δεν ξερω και το εχει δει ετσι λογικα απειρος κι αυτος
23 εγω 19 αυτη
κι εννοειται πως την εχω ρωτησει απλα μου λεει αν κατι δε το ξερω ....πως να ξεω αν μου αρεσει αν δε το χω δοκιμασει
Πόσο καιρό είστε μαζί?
Εσύ έχεις ολοκληρώσει?
9 μηνες αλλα δε βρισκομαστε συχνα δεν ειναι ευκολο
εγω ναι εχω ολοκληρωσει με αλλες γυναικες εννοεις η σχεσεις ναι
δεν ξερω γτ το χει δει τοσο περιεργα τι μπορει να πηγε στραβα πριν και σιγουρα αγχωνεται για μενα επειδη ξερω περισσοτερα αλλα η παρθενια ?τι να πω
ε μου χει καποια λιγα πραγματα αλλα μεχρι εκει δε θελω να μαθω αλλα πως γινεται μην ειναι παρθενα ενω δεν εχει ολοκληρωσει οπως λες εκτος αν μου λεει ψεματα οτι κατι εκανε που εγω τα θεωρω σχεση σχολειου αυτη που ειχε δλδ
γτ μαλλον το κατι το δικο της ειναι το τιποτα το δικο μου
οχι απλα ηταν αποτομος στις κινησεις απο οτι εχει πει και την πιεζε να κανει διαφορα και εκεινη δεν εκανε γτ δεν ηθελε στοματικο που ηθελα κι εγω αλλα οταν την εκανα να χαλαρωσει να ηρεμησει ηταν καλυτερα
αλλα πλεον μου λεει οτι μαζι μου ειναι οκ απλα εχει αγχος γτ δεν το ξερει το θεμα δηλαδη εγω φερομαι οκ τρυφερα δλδ γι αυτο
βρε οσο θελει χρονο δεν με νοιαζει ξερω οτι μου δινει υπερβολικη αγαπη δεν με καιει το θεμα σεξ δεν την εχω γι αυτο στη ζωη μου οπως κι εκεινη δεν τη νοιαζει τοσο απλα αυτο τι πηγε στραβα τι ακριβως κανανε τεσπα αλλα λογικα δεν ηξερε ουτε αυτος...κι ερχομαι στην αρχη οτι κανω σκεψεις περιεργες που στην ουσια δεν εχουν γινει στην πραγματικοτητα το μυαλο παιζει παιχνιδια περιεργα αλλα δε δινω σημασια στις σκεψεις πλεον
Τι σκέφτεσαι δηλαδή;
αυτο τι μπορει να εκαναν ξερω ψυχιατρο θελω :P αλλα γενικα σκεφτομαι πλεον οτι οτι εγινε εγινε αφου δεν εγινε τπτ σημαντικο παρελθον ειναι και δεν ειναι δουλεια μου να κανω εικονες τετοιες ουτε εγω ειμαι καλυτερος για το δικο μου παρελθον απλα δεν αξιζει να ασχολουμαι με τετοιες σκεψεις..τι θα κανουμε απο δω και περα που εγω ειμαι οσο πιο σωστος γινεται