Originally Posted by
dchristof
ΖΜΕ επειδή έχω ταλαιπωρηθεί πολύ με έκτακτες έχω να σου πω ότι θα σε αφήσουν όταν τις αφήσεις. Εγώ 3 χρόνια σχεδόν ζούσα μέσα στον τρόμο. Ειχα κρίσεις άγχους από τις έκτακτες, κατάθλιψη, είχα πάει σε 3-4 καρδιολόγους και αρρυθμιολογους, είχα βάλει 2 φορές χολτερ, είχα κάνει τεστ κοπώσεως και ούτε μπορώ να μετρήσω πόσους υπέρηχους. Ο καρδιολόγος μου μου είχε πει ότι δε θέλει να με δει για τα επόμενα 3 χρόνια! Πήγα προχθές για έλεγχο ρουτίνας και ήταν όλα τα ιδια: η προπτωση στη μιτροειδή βαλβίδα μου, οι μικρούλες ανεπάρκειες στην μιτροειδή και την τριγλώχινα και μια μικρή διαφυγή που έχω. Πλέον έχω που και που καμία έκτακτη μες στη μέρα, άλλες μέρες καμία, μπορεί και εβδομαδες να μην έχω καθόλου, και κάποιες μέρες έχω αρκετές και καταθλιβομαι λίγο. Αλλα πλέον δεν τρελλαινομαι. Θα μου πεις τώρα έχω τα νευρολογικά που ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια χαχαχα που χρόνος για τις έκτακτες! Χωρίς πλάκα πάντως αν αποδεχτείς ότι εντάξει τις έχεις αλλα οι γιατροί σου λένε να μην ανησυχείς, κάνε ακριβώς αυτό. Γιατί όσο πιο πολύ ανησυχείς και τις σκέφτεσαι τόσο περισσότερες έχεις. Σκέψου απλώς ότι έχεις funky heart !