Μπορεί να σου αρέσουν οι άντρες μόνο σεξουαλικα και οχι συναισθηματικά. Υπάρχουν ανθρώποι που δεν ταυτίζουν αυτα τα δύο.
Printable View
Ναι εχω κανει ολοκληρομενα σεξ με γυναικα απλα κατα τη διαρκεια του σεξ ειχα σκαμπανεβασματα στη στυση μου αλλα εχω τελειωσει ναι .
Αν μου αρεσαν οι αντρες σεξουαλικα δεν θα με ερεθιζαν κιολας;
Άρα απο την πρώτη φορά που έκανες σεξ ειχες θέμα με την στύση σου;;
Παίρνεις καποια αγωγή; μήπως αυτό επηρεάζει.
Τοτε δεν επαιρνα τωρα παιρνω αλλα δεν την επηρεαζει.
επειδη σκέφτεσαι πολυ και το υπεραναλυεις γιαυτο χανεται η στύση σου και γιαυτο δεν μπορεις να απολαυσεις το σεξ ειναι παιχνίδια του μυαλου αυτα οταν σκέφτεσαι αρνητικα για το πεος σου το πεος σου θα πραξει αρνητικα και θα πεσει λογικο ειναι,χαλαρωσε και πιστεψε μεσα στο μυαλο σου οτι δεν θα σου πεσει και οτι θα τελειωσεις κανονικα...Επίσης η κοπελα που εισαι σε διεγείρει σεξουαλικα? σαρεσει? σε αναβει? εαν δεν σου αρεσει πολυ λογικο ειναι να τα παθαινεις αυτα. αλλα εαν σε αναβει και εχεις θεματα τοτε το μυαλο σου και οι σκεψεις που κανεις ευθύνονται για αυτο.
Ναι με αναβει. Υπαρχουν περιπτώσεις που απλα τη σκεφτομαι και αναβω υπαρχει ακομη περιπτωση να την ακουμπήσω λιγο και να αναψω αλλα υπάρχει και περιπτωση να φιλιομαστε και να μην αναψω που το θεωρω λογικο δεν ειμαι ο γκουσγκουνης. Τελος θελω να πω οτι ωρες ωρες σκεφτομαι οτι γλυφω αντρα και ισως αυτες οι σκεψεις να ειναι που κρατανε πισω το μυαλο μου . δεν νομιζω να ειμαι ομοφυλόφιλος γιατι πηγαινω και σε ψυχιατρο και μου ειπε πως δεν ειμαι και πως αν θελω να απαλλαγω απο αυτες τις σλεψεις να μην τις κανω η ουαν μου ερχονται να τις διωχνω. Πιστευω βασικα οτι οταν ειμαι αγχωμενος τοτε κανω αυτρς υις σκεψεις φεν ειναι δλδ σκεψεις παραγωγικες αλλα που με κρατανε πισω . οσο αφορα παλι το θεμα με την κοπελα ναι με αναβει .