χαχαχα!
Αυτο ακριβως εσυ με καταλαβες!
Printable View
Ναι, αυτό να προσέχετε, την καθαρότητα....Γενικώς, όπου μυρίζετε καθαριότητα, να ξέρετε ότι υπάρχει λέρα.
Εγω φοραω μονο αθλητικα.
τα sketchers ειναι τα καλυτερα αθλητικα αμερικανικα νομιζω ειναι
Εγώ φοράω σανδάλια με κάλτσες.. Άσπρες.
Χτες το κεντρο ηταν γεματο καλοντυμενες κοπελες. Γιατι ντυθηκαν τοσο καλα μου λετε; Οι μισες πηγαιναν κατω την Ερμου, οιναλλες μισες πανω. Δε μπορουσα να καταλαβω απο που εφευγαν ή που πηγαιναν. Κριμα που δε βγηκα απο το σπιτι οσο ειχε ακομα φως.
με έχουν σταματήσει αρκετές φορές στο δρόμο, μου έχουν πετάξει μέχρι και χαρτάκια στα πόδια μου με το τηλέφωνο τους, ενώ κάθομαι στο λεωφορείο.
Δεν βρίσκω κάτι κακό στο να σε σταματήσει κάποιος ευγενικά στο δρόμο και να θέλει να σου μιλήσει, γιατί μπορεί να σε βλέπει κάθε μέρα που περνας από το φουρνο που δουλεύει κοκ. ή γιατί έτυχε να καθίσεις δίπλα του στο λεωφορείο και να κατεβήκατε μαζί.
Σε αυτή την ιστοσελίδα θα επιβεβαίωσει ότι πολύ ματανιώνουν που δεν μίλησαν :
https://www.athensvoice.gr/stiles/se-eida
Το κακό είναι να μην δέχονται την άρνηση και να γίνονται επιθετικοί.
Ευγένεια και ειλικρίνεια και όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα τύχης.
Όσο αναφορά τα ρολόγια καλό θα ήταν να είχαν και ξυπνητήρι όσο να κοστίζουν. Να ξυπνήσουν όσοι τα φοράνε γιατί νομίζω αποκοιμήθηκαν στο 1950. 2020 γελοού...
Καλά για προσεγμένα ρούχα, φορμα αθλητικό και καλή διάθεση, όσα τα άλλα ειναι για κάτι μισανθρώπους που κρίνουν από τα ρούχα τους ανθρώπους.
Αγαπάμε Αφρομερικανους <3
LiloCook. :)
Ειμαι στην Ερμου, ακουω τον φαλτσο τραγουδιστη, και βλεπω τις προκλητικα ντυμενες γυναικες που θελουν να ζευγαρωσουν, να περνανε απο μπροστα μου. Γιατι να ειμαι ανωμαλος και να ερωτευομαι τις γυναικες; Γιατι να μη θελω μονο να κανω σεξ μαζι τους; Ολα θα ηταν τοσο πιο απλα. Γιατι να κουβαλαω αυτη την αρρωστια;