Originally Posted by
blackbird
Μήπως έπεσες σε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ σπιτόγατες;
Έχω συμφοιτήτρια που γενικά βαριέται την ζωή της. Μένει 2 βήματα από το πανεπιστήμιο και παίρνει αμάξι. Περισσότερη ώρα της παίρνει μέχρι να παρκάρει. Για να ανέβουμε στον πρώτο είναι ελάχιστα τα σκαλιά. Ακόμα κι' αν περιμένουμε 10 ώρες στο ασανσέρ και κινδυνεύουμε να καθυστερήσουμε στο μάθημα, αυτή για να μην περπατήσει θα συνεχίσει να περιμένει. Το πιο ακραίο ήταν όταν μας είπε πως εύχεται να ξαναξεσπάσει ο κωρονοϊός για να μην ξαναπάμε πανεπιστήμιο, να ξυπνάει 2 λεπτά πριν το μάθημα και να μένει στο κρεβάτι.
Τεσπα λίγο άκυρα αυτά που λέω. Σπιτόγατος δεν σημαίνει βαριέμαι την ζωή μου γενικά [emoji14] Και εγώ είμαι σπιτόγατα αλλά και σαν εσένα. Μ' αρέσει να κάθομαι στο σπίτι αλλά όχι και να σαπίζω. Ίσως οι φίλες σου βαριούνται υπερβολικά και "βολεύονται" με το τηλέφωνο; Μέχρι να ετοιμαστούν μπορεί να θέλουν αρκετό χρόνο. Μήπως δεν νιώθουν άνετα με την εμφάνισή τους και ντρέπονται; Μήπως στενεύονται οικονομικά και βρίσκουν αυτή την λύση; Δεν ξέρω, ιδέες ρίχνω [emoji14] . Αυτές οι κοπέλες έχουν υποχρεώσεις γενικά; Αν κουράζονται υπερβολικά μπορεί να προτιμούν να "ξοδεύουν" τον ελεύθερο τους χρόνο στον ύπνο ή να σέρνονται γενικά και να μην έχουν όρεξη για έξοδο.
Πάντως το ότι σε παίρνουν τηλέφωνο και ρωτάνε για σένα είναι και καλό και κακό. Είναι κακό για σένα αν κάποιες από αυτές σε ζηλεύουν και θέλουν απλά να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους για το τι κάνεις στη ζωή σου και είναι καλό φυσικά για όσες όντως ενδιαφέρονται. Εγώ θα έλεγα κάτι του τύπου "ρε συ βαρέθηκα να τα λέμε συνέχεια απ' το τηλέφωνο. Σε πεθύμησα. Είναι πιο ωραία η προσωπική επαφή και βαρέθηκα και στο σπίτι". Αν λέει τα δικά της πρότεινε να έρθει σπίτι σου να την κεράσεις καφέ για να κόψεις αντίδραση, ή να πας εσύ κάπου πολύ κοντά στο δικό της και πρότεινε κάποιο κέρασμα. Αν είναι οικονομικό το θέμα και ντρέπεται, θα φανεί.