Περιμένω να πάρω αξία όντως.. Θέλω να ξέρω εγώ ποια είμαι όχι να περιμένω οι άλλοι να μου πουν. Άραγε αλλάζει αυτό;
Printable View
Αν θες να αλλάξεις ψυχολόγο να το κάνεις. Πάντως εμένα η δικιά μου δεν μου έδωσε ποτέ συμβουλή.. Με τις ερωτήσεις της καταλαβαίνω και βλέπω πράγματα που πριν δεν είχα δει. Δεν γυρισε ποτέ να μου πει "εδω έπρεπε να κάνεις αυτό κι αυτό". Σκοπος της ψυχοθεραπείας είναι να αναπτύξεις δικούς σου μηχανισμούς και κάποια στιγμή να μην χρειάζεσαι την βοήθεια της.. Σκέψου να σου λέει κάθε φορά τι πρέπει να κάνεις θα φτάσεις σε ένα σημείο που δεν θα μπορείς να κάνεις κίνηση χωρίς να την ρωτήσεις.
Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο.
βικη εαν εννοουσες να εξαφανιστείς απο σοσιαλ μιντια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εγω νομιζα να εξαφανιστείς απο ανθρωπους αυτο ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ αλλα τα σοσιαλ μιντια δηλιτιριαζουν το μυαλο οποτε ευγε σου και μπραβο σου που το εκανες! καλο θα σου κανει αυτο! εγω δεν εχω τιποτα ουτε ινστα ουτε φεισμπουκ τιποτα απολυτος και θελω να μην εχω και τηλεφωνο καθολου....ενα ταμπλετ εχω μονο με κλειστές καμερες και απενεργοποιημενα ολα τα google apps
το οτι δεν βρηκες σωστο συντροφο μεχρι τώρα δεν σημαινει οτι ολοι οσοι γνωρισεις στο μελλον θα ειναι σκαρτοι μην το κανεις αυτο διοτι οταν ερθει ο σωστος για σενα δεν θα τον καταλαβεις οτι ειναι ο σωστος και θα χαθει θα περασει απο διπλα σου και δεν θα το καταλαβεις γιατι θα λες οτι Όλοι ειναι σκαρτοι και οτι κανεις δεν θα σε δει ετσι οπως θελεις λαθος μεγαλο....αυτα τα λαθη κανουν οι ανθρωποι και μενουν τελειως μονοι μετα....εσυ μεινε μονη σου οπως ειπες ζησε απλες φυσικες εμπειρίες αλλα ταυτόχρονα να εχεις ανοικτη την αγκαλια σου σε νεα ατομα που γνωριζεις ανοικτο μυαλο να εχεις να ψυχολογεις οσο μπορους τα αγορια χωρις ομως να εχεις παροπιδες οτι Όλοι ειναι ιδιοι και οτι ολοι θα σε πληγωσουν. ασχολησου με τον εαυτο σου να ξερεις οτι εσυ αξιζεις την προσοχη του εαυτου σου και μην περιμενεις απο αλλους να σου επιβεβαιώνουν οτι εχεις αξια να ξερεις εσυ μεσα σου οτι εσυ εχεις αξια βρε συ και σε παρακαλω για το καλο σου στο λεω μην σκέφτεσαι οτι ολοι ειναι ιδιοι και οτι κανενας συντροφος δεν θα σε κανει χαρουμενη ειναι ψευδαισθηση αυτο...εκει εξω υπαρχουν λιγα αγορια που θα ηταν ετσι οπως ακριβως θελεις..απλα δεν τους εχεις βρει! ακομα! αρα λοιπον μην πεφτεις ψυχολογικα γιατι νομιζω εισαι νεα ακομα η ζωη ειναι μπροστα σου!
οχι δεν ειμαστε ολοι μονοι....εκει εξω υπαρχουν ατομα που θα ειναι διπλα μας μια ζωη αληθινοι φιλοι αλλα ειναι δυσκολο να τους βρουμε! εαν απελπιζομαστε και καθομαστε σπιτι ΔΕΝ θα τους βρουμε ποτε εαν πηγαινουμε ομως με ανοικτο μυαλο στον κοσμο και ζουμε απλες εμπειρίες τοτε θα τους βρουμε ειναι νομος αυτο...ολα ξεκινανε απο την παρουσα Ψυχολογία που εχουμε παιδια..τα πάντα κρινοντε απο αυτο...βγητε μια βολτα ,τολμήστε νεα πραγματα,πηγαιντε μονοι σας για καμπινγκ,πηγαιντε μονοι σας ταξιδακια καπου κοντα οικονομικα,τολμηστε να μιλησετε σε αγνωστους που σας κανουν κλικ...εαν τα κανετε αυτα ΠΟΤΕ δεν θα ειστε μονοι....εαν κλεινεστε στον εαυτο σας και λετε δεν θελω κανεναν και ολοι ειναι σκαρτοι τοτε σιγουρα θα ειστε για παντα μονοι σας κλεισμενοι στην μοναξια σας....
εχεις δοκιμασει να παρεις κανα ελαφρυ υπνοτικο η κανα βοτανο υπνου οπως βαλεριανα? τρεχουν πολυ οι σκεψεις σου γιαυτο δεν κοιμασαι τα βραδια πρεπει να ηρεμησεις το μυαλο και το σωμα σου καπως...η μιλα με καποιο ατομο που σε καταλαβαινει μεχρι να σε παρει ο υπνος,εγω οταν εχω αυπνιες πινω βαλεριανα η κρασακι κοκκινο...πρεπει να βρεις τροπο για σενα και θα εισαι οκ