Originally Posted by
Antonis8
Για δώσε μου ένα παραδειγμα ποτε ειπα εγώ οτι έχω κάθε μέρα κάτι καινούργιο; Δεν ειχες ποτε ορθοστατικη, ειχες άγχος, ορθοστατικη πρεπει να έχεις πάνω απο έξι μήνες για να διαγνωστεις επισημα. Είσαι η κλασική ασθενής με άγχος. Σε αντίθεση με σένα δεν ανοιγω θέματα που λέω "έχω καρκίνο στον οισοφάγο" αντιθέτως ως λογικός άνθρωπος έκανα εξετάσεις οι οποιες επιβεβαιωσαν το πρόβλημα, έχω,σε αντίθεση με σένα,διαγνωστεί με οισοφαγιτιδα πρωτου βαθμού με αλλοιώσεις στον οισοφάγο,έχω διαγνωστεί με ορθοστατικη ταχυκαρδία, ευερεθιστο, υποταση , σοβαρη αναιμια και πολλα αλλα για τα οποια αλλωστε μου εδωσαν και τις αντιστοιχες αγωγες.
Είσαι εξαιρετικά προσβλητικη αν οχι ανευθυνη για να μιλάς για το ιατρικό ιστορικο ανθρωπων που δεν γνωρίζεις. Ανοιγω θέματα για υποστηριξη στα ιατρικά μου θέματα γιατί μου ειναι δύσκολο να τα διαχειριστω. Σε αντίθεση με σένα παλι,έχω διαγνωστεί και ψυχιατρικα και το οτι έχω θέματα υγείας, δεν εχει καμία σχέση με αυτό. Εχω περασει αρρωστοφοβια στο παρελθον,δεν ανακαλυψατε εσείς την Αμερική.
Επισης έχω υποπνια που εχει διαπιστωθει σε χολτερ με πολυ χαμηλους αριθμους για αυτό και μου εχουν συστήσει πάνω απο τρεις γιατροι να κάνω τη μελέτη. Το πρόβλημα σου ποιο είναι και μου επιτιθεσαι; Επειδη εσένα ειναι όλα στο κεφαλι σου και δεν βρίσκεις ακρη βγάζεις το αχτι σου σε τρίτους; Μπηκα εγώ σε κανένα θέμα σου να σου επιτεθω; Μαζεψου σε παρακαλω.
Ουδέποτε έχω διαγνωσει κάθε μέρα με ένα ασθένεια τον εαυτό μου, αυτά τα βγαζεις απο το μυαλό σου . Μονο στην αρχή της ορθοστατικης φοβομουν οτι είχα καρδιακη ανεπάρκεια γιατί δεν ήξερα τι ειναι αυτά τα συμπτωματα και τα αντιμετωπιζα για πρωτη φορά.
Απο κει και περα ανοιγω θεματα οταν έχω συμτωματα των παθήσεων μου που με αγχωνουν γιατί με βοηθάει να το συζηταω.
Δεν είσαι γιατρός και αυτό που κάνεις ειναι το λιγότερο ανευθυνο, δεν μπορεις να μιλάς για ανθρωπους που δεν γνωρίζεις και να παίζεις με την υγεία στους κάνοντας ιατρικές παραινεσεις για θέματα που δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις.
Οσον αφορά το ίντερνετ ουδέποτε γκουγκλαρω συμπτωματα, δεν είμαι αγγραμματος, έχω μελετήσει ιατρικά θέματα και στο παρελθον γιατί με ενδιαφέρουν απο απόψη γνώσεων. Αυτά λοιπόν για το ίντερνετ,πες τα στον εαυτό σου, μπας και ησυχασεις.
Πηγαινε και σε έναν ψυχίατρο επιτελους,να σου δώσει κάποια αγωγή, μηπως σταματήσει και η επιθετικότητα σου.