Originally Posted by
Lemonpie5
ξερω πολυ καλα οτι για να συμβει κατι με τον συγκεκριμενο μονο εγω θα προσπαθησω
το εχει πει πολλες φορες ο ιδιος οτι οσο και να του αρεσει καποια ειναι κοτα και δεν θα της την πεσει, μονο αν ειναι 10000% σιγουρος οτι τον γουσταρει(που πιστευω ουτε τοτε, απλα περιμενει να του την πεσει ευθεως η αλλη)
και πες αποφασιζω να του την πεσω? πως να το κανω?
τον εχω χαιδεψει μερικες φορες και δεν απλωνει χερι να ανταποδοσει, αν και το δεχεται
μια φορα πηγα να τον φιλησω και καταλαβα οτι κα***σε, αλλα μετα το εκοψε μολις ειδε οτι το καταλαβα
και εγω ενιωθα ασχημα και οτι δεν με θελει και οτι υστερω σε σχεση με τις αλλες που γνωριζει
εβλεπα στο φβ τα προφιλ των συναδελφων του και εμπαινα σε συγκριση με αυτες, ελεγα μηπως του αρεσει καποια απο εκει; τι παραπανω να εχει αυτη απο εμενα;
και οκ, η μια ηταν πολυ ομορφη, μου το ειπε πολυ προσφατα οτι του αρεσε, αλλα εχει σχεση και τωρα ζει μακρια (ευτυχως)
ειναι πανεμορφη στο προσωπο, πιο ομορφη απο εμενα ισως , βεβαια δεν εχει τοσο ωραιο σωμα. δεν ειναι παχια, αλλα απο φωτο με μαγιο ειναι φουλ αγυμναστη και χαλαρη στο σωμα
ι ισως ειναι για εμενα η μοναδικη μου ευκαιρια, τουλαχιστον για αυτο το διαστημα
γιατι καποιος αλλος γνωστος που να ειναι σοβαρος δεν παιζει...