Εγω οχι σου δινω ορισμο των ψυχολογικων εισαι φυσιολογικοσ απλα εχεισ παρει αψηφιστα το πωσ να μιλασ και πωσ να στεκεσαι ετσι ειμαι κι εγω οπωσ φαινεται η βαση μασ ειναι φυσιολογικη στην κορφη εγινε μπερδεμα και τα παιρνουμε ελαφρα αυτο
Printable View
Εγω οχι σου δινω ορισμο των ψυχολογικων εισαι φυσιολογικοσ απλα εχεισ παρει αψηφιστα το πωσ να μιλασ και πωσ να στεκεσαι ετσι ειμαι κι εγω οπωσ φαινεται η βαση μασ ειναι φυσιολογικη στην κορφη εγινε μπερδεμα και τα παιρνουμε ελαφρα αυτο
Σου λεω τι ειναι τα ψυχολογικα εισαι φυσιολογικοσ με αυτο το ελατωματακι μην κολλασ στην λεξη
εγω να σου πω το κολημα μου. εχω παθος με την αστρολογια. ανακουφιζομαι και αισιοδοξω οταν τα διαβαζω. οτι κατι καλο μπορει να ερθει.
αλλα ξερω κατα βαθος οτι ειναι φρουδιες ελπιδες.......
Όταν είχα κατάθλιψη με στεναχωρουσε το γεγονός ότι οι δικοί μου άνθρωποι δεν μπορούσαν να με καταλάβουν. Πλέον κατάλαβα πως αν δεν περάσεις από αυτόν τον δρόμο δεν μπορείς να καταλάβεις τον άλλον οπότε Ηλία να μην σε στεναχωρεί που δεν μπορούν να σε νιώσουν γιατί δεν ξέρουν. Ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει είσαι εσύ. Μην περιμένεις κανένα άλλον. Ακόμη και ο λόγος που διαβάζεις αστρολογία είναι η ανάγκη σου να γίνει κάτι να αλλάξει η ζωή σου. Για την ζωή μας μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε αλλαγές και αυτό γίνεται όταν κάνουμε βήματα μπροστά. Αν δεν σου αρέσει η ζωή σου, ο τρόπος που σκέφτεσαι, ο τρόπος που λειτουργείς κάνε κάτι.
εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. σε ευχαριστω!
θελει και λιγο ιδιλλιο η ζωη δεν περναει ετσι ξερα. με το να κανεις πραγματα μηχανικα...
ρε φιλε δεκτο! μακαρι να γινοταν. αλλα εδω που ειμαι και οπως ειμαι οικονομικα προς το παρων δεν ενδυκνητε. ο ψυχιατρος ειναι μονο για να γραφει φαρμακα. μαλακιες.
Έχεις συζητήσει μαζι τους ποτε αυτα που σε προβληματιζουν;; αλλα να μιλήσετε σοβαρα ειτς ολοι μαζι ειτε με καποιον απο ολοθς που εμπιστευεσαι κ νιωθεις πιο κοντα..
Δυστυχώς όταν έχεις ένα θεμα ψυχολογικής φυσης δύσκολο να καταλάβουν οι δικοί σου πως νιώθεις...
Ίσως να αντιδρούν έτσι επειδή δεν ξέρουν πως να σε βοηθήσουν....
Το να έχουν επίγνωση ότι δεν νιώθεις καλά και να μη σε αγχωνουν είναι παρολαυτα θετικό σημάδι ότι ενδιαφέρονται για σένα ........
Εξάλλου δεν είσαι μικρός πια...να θες τη μαμά και τον μπαμπά.....καθένας τα ξεπερνάει μόνος του.....
Βρες τον τρόπο να βοηθήσεις μόνος σου τον εαυτό σου......οι γονείς δεν μπορούν να τα κάνουν όλα σε αυτή τη ζωή
σας ευχαριστω για τις απαντησεις!
ισχυουν ολα οσα ειπατε!
Όσο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο θα πρέπει να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Νόμος ζωής, όπως φαίνεται