-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΕΙΧΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Κ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΑ ΜΕ ΦΙΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΕΚΑΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΑΡΡΘΘΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΝΙΟΘΩ ΠΩΣ ΘΑ [ΠΑΘΩ ΚΑΤΙ ΝΙΩΘΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ..ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..Κ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΝΩ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΟΥ..ΟΙ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ Τ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ, ΕΙΧΑ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΧ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ..ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ:(
-
Γεια σου Μαίρη. Είδες τελικά και μόνη σου την διαφορά όταν έκοψες το τσιγάρο. Οπότε μην κάνεις εξαιρέσεις, π.χ βγήκες έξω μια φορά ας καπνίσεις λίγο δεν πειράζει. Αμέσως σε χάλασε.
Εγώ π.χ το είχα κόψει τρία χρόνια και στο τέλος κάπνιζα όταν έβγαινα το βράδυ μερικά τσιγάρα και μετά από λίγο
καιρό και την ημέρα σε παρέες, είχα πάλι ξερόβηχα και κάτι τσιμπήματα στην καρδιά. Τώρα πάλι εδώ και ένα δύο μήνες
δεν καπνίζω καθόλου και έφυγαν αυτά.
Οπότε όταν είσαι έξω και σου έρχεται η επιθυμία πάλεψε το θα δεις σε λίγα λεπτά θα σου φύγει αυτή η επιθυμία. Κρίμα
είναι να το αρχίσεις πάλι. Υπομονή και θα φύγουν αυτά που νιώθεις..
-
Λοιπόν αυτό το θέμα με τις αρρυθμίες είναι άβυσσος. Είχα και εγώ πριν από κανα μήνα μετά από μια πολύ έντονη εβδομάδα στρές. Πήγα στον γιατρό, έκανα τις εξετάσεις αλλά δεν μου βρήκε κάτι εκτός από ένα πολύ μικρό φύσημα. Έκανα και το τεστ holmer και έδειξε γύρω στις 350 έκτακτες σε σύνολο 105.000 παλμών το οποίο είναι κάτω του 1% και δεν θεωρείται πρόβλημα. Μου είπε να χαλαρώσω και να μην το σκέφτομαι. Η αλήθεια είναι ότι κάπως ελαττώθηκαν όταν ηρέμησα αλλά χτες που τσίτωσα πάλι λίγο και έφαγα και τον άμπακο ξανάρχισαν. Σταμάτησα και το γυμναστήριο αν και ο γιατρός είπε ακριβώς το αντίθετο. Τώρα σκέφτομαι να ξαναπάω σε άλλο γιατρό αλλά από την άλλη νομίζω ότι είμαι υπερβολικός. Τελικά ίσως η υπερπληροφόρηση να κάνει και κακό!