Πόσο χρονών εισαι; Πόσες σχέσεις είχες; Καθισες ποτέ σου να μιλήσεις με μια γυναίκα; Να την ακούσεις; Να την μάθεις; Να την καταλάβεις; Αν το κάνεις υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να αλλάξει κι ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Printable View
Όταν της στείλεις αίτημά και το αποδεχτεί μιλά της στο καπάκι. Κόψε τα ενδιαφέροντα της ποια είναι..... και ρωτά την δήθεν ότι ψάχνεις κάτι που ξέρει.....
Εάν δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι μιλά της ειλικρινά. Πιάσε κουβέντα και μετά από λίγο πρότεινε της να πάτε για καφέ. Ευγενικά, απλά και καθόλου πιεστικα. Εάν θέλει θα βγείτε
Άμα δεν δεχτεί το αίτημα σου.....δεν πειράζει....life goes on
Καταρχάς να ξέρεις ότι όταν βάζεις ανθρώπους σε κουτάκια απευθείας σφαλλεις.
Δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. Το θέμα είναι να έχεις ανοικτά τα μάτια σου και να είσαι σε θέση να κρίνεις ποια είναι η σωστή για σένα.
Και να αφήσεις πίσω τα στερεότυπα και τα πρότυπα που μας έχει επιβάλλει η κοινωνία (πχ εαν είσαι γυναίκα με μικρό στήθος δεν είσαι επιθυμητή και ερωτική στους αντρες , εάν είσαι άντρας και δεν έχεις λεφτά δεν θα αρέσεις στις γυναίκες)
Εάν πας και τη πέσεις στη κοπέλα που θέλει Μύκονο και τρέχει πίσω από χορηγούς και ποζάρει ακριβά φορέματα και πισίνες προφανώς και δεν θα σε προτιμήσει.
Υπάρχουν και άλλες εκεί έξω
να ξεκινήσω την κουβέντα με κάποιο Γειά-καλησπερα ή να σχολιάσω κάποια φωτογραφία?
και στην περίπτωση που λέμε μου πει ότι έχει αγόρι ή με ρωτήσει αν τι φλερτάρω πως απαντάω?
όταν λες ειλικρινά εννοείς να τις πω τα αισθήματά μου?
Αν δεν δεχτεί το αίτημα την διαγράφω από φίλη?
Προτεινω να μην σχολιάσεις φωτο και να πεις ενα απλο καλησπερα, αν σε ρωτησει αν τη φλερταρεις να εισαι ειλικρινης, αν εχει σχεση κανεις πισω. Ρωτησε την πραγματα για εκεινη και μη βιαστεις να ζητησεις να βρεθειτε .. Ελπιζω να βοηθησα
Ωραία θα της πεις γεια σου με θυμάσαι ....? .... Είμαι ο τάδε που πηγαίναμε μαζί εκεί.......
Ρωτά την κάτι για τον χώρο που πάτε....... αυτοσχεδιάσε.... Εάν πχ πάει τώρα με.τον κορονοιο ξανα πως είναι τα πράγματα εκεί........για το πρόγραμμα......κατι θα βρεις.........
Και τσουπ φέρτης το για τον καφέ.....καπου να βρεθείτε .....να μιλήσετε και από κοντά
Μη σχολιάσεις φωτο της ....μη της κάνεις χαζό γλυκούλικα κοπλιμέντα πχ έχεις ωραίο χαμόγελο και τέτοια. Τίποτα. Μόνο πρότεινε της αν μπορεί να βγείτε
δεν θα εκανα καποιο σχολιο κατω απο φωτογραφια,απλα θα τις ελεγα στο μηνυμα
δεν το βρισκεις καλη ιδεα καποιο σχολιο για μια φωτογραφια ειλικρηνες δεν θα ελεγα κατι που δεν θα ισχυει,να ελεγα πχ οτι σε δειχνει πολυ ωραια η συγκεκριμενη photo,σε κολακευει κλπ?
και στην περιπτωση που πει οτι εχω σχεση αλλα θελω να μιλαμε κεει τι κανουμε?
@Meditation
δεν ξερει πως λεγομαι,αλλα θα τις περιγραψω πως ειμαι,το βρισκεται καλο?
μα θα ειμαι ειλικρηνης με αυτα που γραφω,δεν θα λεω υπερβολες αυτα που νοιωθω,αν εχει ωραιο χαμογελο και ωριαια χαρακτηριστικα γιατι να μην τις τα πω?λετε μην με περασει για λιγουρη για αυτο?
αν βγουμε ομως μπορω να τις κανω αυτα τα κοπλιμεντα που λες?
Πανό μην αρχίσεις τα κοπλιμέντα από τη αρχή. Αν το κάνεις θα δώσεις την αίσθηση ότι ψάχνεις επιβεβαίωση ή ότι εισαι απελπισμένος. Αυτά γίνονται σε συγκεκριμένες στιγμές και με μέτρο.
Την πρόσθεσες ή συζητας κάτι που υπάρχει πιθανότητα να μην συμβει(αν δεν κάνει αποδοχή);
@george1520
το είχα σχεδιάσει αλλιώς αλλά το διαβάζω που το λένε πολύ να αρχίσεις από μια φωτογραφία σχολιάζοντας σαν αφορμή για κουβέντα
όταν λες σε συγκεκριμένες στιγμές πότε δηλαδή?