Originally Posted by
Antonis8
Μαλλον δεν ξερεις ουτε αναγνωση γιατι εχω πει οτι η συνεχης ψυχοθεραπεια δεν με βοηθησε,το αντιθετο, και τωρα κανω περιστασιακες συνεδριες οποτε νιωσω αναγκη παρακολουθουμαι ωστοσο συστηματικα απο ψυχιατρο κατι που ειναι και το σωστο. Και να μην πηγαινα όμως, πρεπει να σεβαστεις και την εμπειρια των αλλων, καποιους δεν τους βοηθάει καθόλου η ψυχοθεραπεια,οποτε αυτά που λες ειναι ασκοπα.
Δεν εχω κανενα αγχος για το τσιμπουρι για αυτο αλλωστε δεν ανοιξα και κανενα θέμα,γιατί ακολούθησα τις οδηγίες των ειδικών και γιατί προτιμω να εμπιστευομαι γιατρούς με πτυχια απο καραγκιοζηδες ονλαιν. Εγω θεωρησα σωστο να την ενημερωσω οτι ειναι κατι επικινδυνο καθως και για οσα μου ειπαν τεσσερις γιατροιπου ειχαν στα χέρια τους ανάλογη εμπειρια. Δεν υπαρχει μεγαλη γνωση στον τομεα του λαιμ ατην Ελλαδα οποτε πολλοι δεν γνωριζουν. Αν μη κακο νοσησει η κοπελα ευτυχως θα εχει τις παρλαπιπες σου να της λενε οτι ειναι αγχος και να εξυψωνεις τον εαυτο σου σε καποια μορφη σωτηρα του φορουμ. Φαινεται ποιος τραβαει ζορια με το να ειναι συνεχεια ονλαιν και να πλασαρει πεισματικα μια συγκεκριμενη περσονα στο φορουμ.
Οταν ζοριζομαστε δεν το συνεχίζουμε και πεταμε ένα καλή συνέχεια,παρολη τη χολή που ριξαμε. Τραγικός.