Originally Posted by
Ariel96
George. Δεν πηγαίνω πλέον στην μάνα μου, έτυχε και είχα πάει πριν 15 μέρες και μου έδωσε να της πληρώσω κάτι χρωστούμενα. Η μάνα μου με παίρνει τηλ, μου στέλνει μυνήματα και καλά ενδιαφέρεται τι κάνω, όμως εγώ δεν την δινω κ πολύ σημασία. Όσο για τον αδερφό μου δεν προσφέρθηκαν να τον βοηθήσω, απλώς μου έβγαλε στην αρχική σελίδα ένα σπίτι και το έστειλα στην μάνα μου. Με τον αδερφό μου έχω να μιλήσω 1 χρόνο συν. Επεισης, το γεγονός ότι έφυγα από το σπίτι και ζούμε με το αγόρι μου 4 χρόνια και ήμαστε καλά, δεν σημαίνει πως βιάστηκα επειδή έτσι με κάπνισε. Ήρθε με ζήτησε από τους γονείς μου, δέχτηκαν, το ήθελα κι εγώ γιατί τον αγαπούσα και τον αγαπώ πάρα πολύ, οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάτε... Οι όροι μου είναι οι εξής και έχω πει στη μάνα μου πως δεν θέλω πολλά πολλά μαζί της, όμως κάνει πως ενδιαφέρεται και με ενοχλεί. Θα βρει μια πρόφαση να μου μιλήσει η θα βάλει ως κίνητρο τον πατέρα μου πως δεν είναι καλά (όντως δεν είναι καλά), για να πάω εγώ εκεί και να την λυπηθώ. Δεν ξέρει τι να κάνει και βρίσκει προφασεις.