Όλα κυλούσαν πολύ σωστά, όλα κυλούσαν πολύ τέλεια, ΕΓΩ όμως….γράφεις.
Ξέρεις, μπορεί τελικά όλα να μην ήταν τόσο σωστά όσο νόμιζες. Μπορεί να υπήρχαν κενά. Μπορεί να υπήρχε άγχος υπόγειο που δεν το έδινες σημασία….
Αρχισα να αναρωτιέμαι αν όλη η ζωή μου θα είναι αυτό από δω και πέρα…. και μετά από λίγο ήρθαν οι κρίσεις…
Άλλο το σωστό και το τέλειο βάσει του τι περιμένουν οι άλλοι από μενα, κι άλλο αυτό που με οδηγεί στην γαλήνη και την ευτυχία μου… υπάρχει μια μεγάλη διαφορά.
Προσπαθείς να ερμηνεύσεις την κατάσταση…
Αναρωτιέσαι. Οι κρίσεις φταίνε που θέλω το σπιτάκι μου? Μήπως εκεί νιώθω πιο ασφαλής?
Η από την άλλη, οι κρίσεις μου δείχνουν ότι κάτι με πνίγει στην δουλειά που έχω διαλέξει για τον εαυτό μου?
Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται με σένα, και θα την βρεις την απάντηση.
Να σου πω από δική μου εμπειρία τι έχω καταλάβει.
Οι κρίσεις έρχονταν να μου υποδείξουν ότι κάτι δεν πάει καλά, ακόμα κι αν εγώ πιστευα με όλη μου τη σιγουριά ότι όλα είναι μια χαρά.
Γιατί πίστευα ότι όλα ήταν μια χαρά?
Γιατί μου ήταν πιο έυκολο, με βόλευε, απέφευγα τις συγκρούσεις με εμένα την ίδια και με το περιβάλλον μου, γιατί έμενα στην επιφάνεια και φυσικά επειδή φοβόμουν να βρω το πραγματικό μου θέλω και την αλήθεια μου…
Μέσα μου όμως η μάχη μαινόταν…..
Προσπάθησε να δεις την αλήθεια... μου ακούγεσαι σαν να βρίσκεσαι σε φάση άρνησης του να δεις καθαρά. Αν και θα μπορούσες..
Θα την βρεις την άκρη, κι αν δεις ότι δυσκολεύεσαι μόνη, γύρνα να κάνεις κάποιες συνεδρίες.
Καλημέρα.