Nαι βρε είναι καθαρά στο μυαλό σου επειδή το σκέφτεσαι. Γιαυτό σου λέω πρέπει να απασχολήσεις το μυαλό σου με κάτι για να ξεφεύγει, να μην είναι μόνιμα εκεί κολλημένο και επιρεαζεσαι αρνητικά από τις σκέψεις που κάνεις
Printable View
Είμαι διακοπές φαντάσου και πάλι δεν μπορώ να ξεχαστώ
Πιο παλιά είχα πάλι θέμα με το άγχος αλλά μπορούσα να το διαχειριστώ γιατί ήταν όλα στο μυαλό μου αλλά αυτό είναι παθολογικό , βασικά είχε πεθάνει μια γνωστή μου από καρκίνο στους λεμφαδενες γιαυτο με έχει επηρεάσει τώρα
Κοίτα.. Να σου πω κι εγώ ένα παρόμοιο συμβάν. Πριν χρόνια ένα φίλος του αγοριού μου στην ίδια πολυκατοικία που έμενε, πέθανε από καρδιά και το αγόρι μου νόμιζε πως έχει και εκείνος. Είχε επιρεαστει ψυχολογικά αλλά κατά βάθος ήξερε πως ήταν όλα αυτά στο μυαλό του. Επειδή πέθανε μια γνωστή σου από λεμφαδενες δεν σημαίνει πως κι εσύ θα πάθεις το ίδιο. Οπότε... Μην ανυσηχεις.
Το ελπίζω , αυτό το θέμα το έχω 3 μήνες περίπου όποτε αν είχα κάτι θα είχε εκδηλωθεί πιστεύω
Καλησπερα Κωστα οι λεμφαδενες πρηστεκαν προφανως γιατι εχεις πιαστει, απο τι σφιξιμο που σου φερνει το στρες και πονας αυχενα και τραπεζοειδη. Οταν στρεσαριστω και χωρις να το καταλαβαινω το κανω και εγω. Μην φοβασε προσπαθησε να απασχολεις το μυαλο σου καπου αλλου.
Το έχεις περάσει και εσυ ;
Να βρεις έναν ψυχολόγο να τα λες και να σε συμβουλεύει. Θα δεις μεγάλη βοήθεια.
Πιστεύεις ψυχολογικό είναι το θέμα ;
Κώστα εάν δεν μπορείς να ξεχαστης με άλλους τρόπους, αθλητικές δραστηριότητες, τρέξιμο, ποδήλατο, κολύμβηση! Δοκίμασε να πας σε ψυχολόγο δεν είναι κακό!!
Και μετά λες να φύγουν όλα ; Πιστεύεις από το στρες είναι ;
Ναι το παθαινω οποτε στρεσαριστω πολυ οποτε θυμωσω πολυ... Παντα με χτυπαει στον αυχενα
Αλλά καταλήγει και λεμφαδενες;