ενω δεκατεχω καμια αληθεια αλλα εκοψες το δουλεμα οτι δεν υπαρχει μικροτσιπ γιατι οσοι εβλεπαν τα βιντεο αυτα θα πιστευαν οσα ελεγαν και ηθελα να σου αποδειξω οτι ακομα και αυτοι που μου πανε κοντρα στο τελος παραδεχονται τι λεω θελουν δε θελουν γιατι απ οτι φαινετε το μυαλο μου στροφαρει τποσο γρηγορα που δε με προλαβαινει κανενασ και επισηςβ εχεις ενα σνομπ στιλ τυπου δε κατεχει κανεις καμια αληθεια και τις κατεχω ολες εγω στο πρωτο θεμα μιλω για ενα βιντεο που ενεβηκε δημοσια και ελεγε ο βενιζελος οτι ο μπιλ γκειτς εχει προτεινει την εμφυτευση μικροτσιπ και κοιτα τι απαντησεςενω αργοτερα παραδεχεσε οτι το μικροτσιπ υπαρχει για να καταλαβεις λοιπον ποιον ειναι εξυπνοτερος απ ολους φασκεις και αντιφασκεις στη συνεχειασου λεει καπιοςQuote:
Σοβαρά τώρα; Τα σχόλια να διαβάσει μόνο κανείς καταλαβαίνει πόσο πυροβολημένα είναι τα άτομα. Χριστιανοταλιμπάν, λιακοπουλικοί και δε συμμαζεύεται. Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του. Ναι, μας ψεκάζουν επίσης.
και απαντας αυτοQuote:
Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Nikolas73 Εμφάνιση Μηνύματος
Έχω ακούσει τόσες μπούρδες για το μικροτσίπ που από αντίδραση και μόνο, θα το βάλω! Έχει καταντήσει το θέμα βαρετό
Quote:
χα χα χα να είσαι καλά για το γέλιο!