Καλημέρα.. Καλό είναι να δεις τα βήματα που έχεις κάνει μέχρι τώρα και όχι μόνο τι δεν έκανες. Έφυγες από το σπίτι, βρήκες δουλειά και φίλους. Αν θυμάμαι καλά αυτά ήταν τα θέματα που σε ζοριζαν για ένα διάστημα.
Printable View
Καλημέρα.. Καλό είναι να δεις τα βήματα που έχεις κάνει μέχρι τώρα και όχι μόνο τι δεν έκανες. Έφυγες από το σπίτι, βρήκες δουλειά και φίλους. Αν θυμάμαι καλά αυτά ήταν τα θέματα που σε ζοριζαν για ένα διάστημα.
Καλημέρα!! Σωστά έχετε δίκιο!!
Η ψυχολογία μου θεωρώ ότι με κάνει να μην είμαι εντάξει..
Αυτη την περίοδο της ζωής σου τι είναι αυτό που σε έχει ρίξει περισσότερο;
Άρχισες ψυχοθεραπεία;
Κυρίως ο χωρισμός που παρόλο έχει περάσει καιρός ήλπιζα ότι θα γύριζε.. Όχι δεν έχω ξεκινησει
Μην αφηνεις την θλιψη να σε κυριεψει! μην δινεις χωρο στον πονο μεσα στην ψυχη σοου! Καθε μερα που ξυπνας να αναζητας τις στιγμες, τις ευκεριες μεσα στην μερα που χαμογελα θα σου προσφερουν, και συγουρα θα βρεις εκει εξω πολλες.
Μακαρι να μπορουσαμε να βαλουμε στοιχημα οτι μεσα σε ενα μηνα το πολυ μια νεα αγγαλια θα βρεις που σαν θα κουλουριαζεσαι μεσα της ολα τα ασχημα ξαφνου θα φευγουν και ολο χαμογελο κι χαβαλες θα ειναι στο μυαλο σου! Θα δεις, που δεν ειναι μακρια αυτη η στιγμη, μαλον αυτες! οι στιγμς! διοτις θα εχεις πολλες ομορφες στιγμες! θα ευχεσαι να μην παιρνα η μερα ! τοσο ομορφα θα ειναι η καθε μερα σου!
Το μονο που εχεις εσυ να κανεις, ειναι να κοιτας τον εαυτο σου να ειναι υγειες εσωτρικα, και εξωτερικα! να αγαπας τον εαυτο σου και σαν μαγνιτης θα ερθει αγαπη απο καποιον αλλον ! Εσυ απλα να εχεις καλα φυλτρα! ωστε να μην σε πληγωσει κανεις ξανα!
Θα εβαζα στοιχιμα και θα το κερδιζα κιολας!! ¨)¨)
Γνώρισα έναν αμέσως μόλις χώρισαμε ξεκινήσαμε κάτι αλλά δεν κράτησε πολύ περίπου στον έναν μηνα γιατί τελικά απ ότι φάνηκε δεν άξιζε..