και απαντω...
ρομπα ρομπα ρομπα ε ρομπααααααααααα πουστακι
εισαι πουστακι.ρε μαλακα απο τοτε που τον εφαγες εχεις αλλαξει επιπεδο ρε συ...εισαι η αλεξανδρα μας.αχουτο μωρε το κοριτσακι μας!!!στο καρναβαλι παντως θα ντυθεις αλεξης:):):):):):):):)
Printable View
και απαντω...
ρομπα ρομπα ρομπα ε ρομπααααααααααα πουστακι
εισαι πουστακι.ρε μαλακα απο τοτε που τον εφαγες εχεις αλλαξει επιπεδο ρε συ...εισαι η αλεξανδρα μας.αχουτο μωρε το κοριτσακι μας!!!στο καρναβαλι παντως θα ντυθεις αλεξης:):):):):):):):)
Γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γκρρρρρρρ
γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γαβ γκρρρρρρ γαβ γαβ γουβ γουβ γκρρρ
Dr A\'dam The Netherlands
Tot ziens! Lang Leve Nederlands!
δεν ξερουμε την γλωσα σου σκυλας γεννα...καλο?
Όσο τα απαγορεύουν τόσο αυτά θα αυξάνονται. Το απαγορευμένο έχει άλλη γλύκα. Ολλανδία system καλύτερα για να σταματήσουν και την υποκρισία ότι και καλά τα κυνηγάνε και από την πίσω πόρτα πέφτουν τα πακέτα σε αυτούς που ταχα και καλά κάνουν τους καλούς. Ακόμα από την ποταπαγόρευση στην Αμερική δεν πήραν μάθημα. Αλλά ξέρουν την ψυχολογία του καθενός μπροστά στο απαγορευμένο για αυτό τα \"κυνηγούν\".
Berg, συμφωνώ με την άποψη σου περί απαγόρευσης, ωστόσο να σου πω -στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις- πως το φιλελεύθερο μοντέλο της Ολλανδίας, στατιστικά, δεν έχει φέρει καλύτερα αποτελέσματα συγκριτικά με το μοντέλο που ποινικοποεί τη χρήση.
Γειά σου Super Administrator!!!!
Tot ziens...
Οι στατιστικες που μαγειρευονται οπως συμφερει αυτους που τα τσεπωνουν χοντρα απο τη διακινηση των ναρκωτικων. Βαλανε στην Ολλανδια να ειναι ελευθερα ανεβασανε τα νουμερα και πουλανε το παραμυθι. Να, δειτε στην ολλανδια που ειναι ελευθερα οι χρηστες ειναι περισσοτεροι. Γι αυτο θα απαγορευονται.
Για τη χωρα μας γραφω δαναη....
Για να νομιμοποιηθεί το χορτάρι στη χώρα μας θα περάσουν πολλά μα πάρα πολλά χρόνια... Δυστυχώς ή ευτυχώς η όλη κατάσταση με έχει κουράσει και δεν ασχολούμαι πια με το θέμα. Ότι βρέξει ας κατεβάσει.Αυτό που κατάφερε η Ολλανδία εκτός από το να μειώσει τον αριθμό το χρηστών που έχουν πέσει στα σκληρά ναρκωτικά είναι να αυξήσει το τουρισμό της και να φτάσει σήμερα στο φαινόμενο του drug-tourist. Να δημιουργήσει ανθρώπους σαν εμένα δηλαδή που σε τακτά χρονικά διαστήματα ταξιδεύουν Ολλανδία για να γευτούν αυτήν την \"ελευθερια\". Και όχι πως εδώ στην Ελλάδα δε βρισκώ αλλά αλλιώς είναι το νόμιμο.9 στους 10 μέσα στα coffeeshops είναι τουρίστες. Ο Ολλανδός στο σπίτι του. \"Πίνει\" μεν αλλά όχι όπως οι τουρίστες.
Μια καλή φάση σε μια από τις φορές μου στο Amsterdam ήταν όταν έτρωγα τις κλασικές πατάτες με μαγιονέζα πάνω στην Damrak απέναντι από το GrassHopper(άισχος coffeshop!) δυο Έλληνες ψάχνανε όπως κατάλαβα από τη σηζήτηση ουζερί!!!!! Αθάνατο ελληνικό στοιχείο. Πέθανα στο γέλιο και τους μίλησα. Φυσικά και έχει ουζερί απάντησα αλλά κάπως τυποποιημένο για τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τους εξήγησα που είναι.
Tot ziens...
έχω αγανακτήσει δεν μπορώ να ακούω άλλες....αηδίες το Ολλνδικό μοντέλο κατάφερε να αυξήσει τους ηρωινομανεις
έπινα 5 χρόνια μαύρο και οι γονείς μου μ έβαλλαν σε 1 ψυχιατρείο διάγνωση διπολική διαταραχή
Εκεί γνώρισα συμπαθητικά άτομα που κι αυτά έπιναν μαύρο . πριν καταλήξουν στο ψυχιατρείο. Ενας απ αυτούς έγινε φίλος μου . Οταν βγήκε άρχισε να πίνει πάλι του είπα να προσέχει δεν πέρασε λίγος καιρός και μπήκε ξανά μέσα. Όταν πήγα να τον επισκεφτώ συνάντησα κι έναν άλλο φίλο μου που πίναμε παλιά μαζί.
καιρός να ακουστεί κι η άλλη άποψη
όλη την ώρα ακούμε ότι δεν τρέχει μία το χασίς είναι μαλακό ναρκωτικό δεν είναι σαν την ηρωίνη και κάπως έτσι την πάτησα και γω .
υπάρχουν άτομα που πίνουν 1 φορα το χρόνο όποτε πάνε στην Ολλανδία για παράδειγμα και άλλα που παθαίνουν κατάθλιψη αμέσως μετά το πρώτο τσιγάρο και εξαρτώνται απ αυτό επειδή θέλουν να είναι συνέχεια πάνω και η πραγματικότητα τους φαίνεται κρύα επίπεδη και γκρίζα χωρίς τις ουσίες.
όπως λένε οι αναρχικοί
σκατά στην πρέζα σκατά στη φούντα
Απορώ πως παθαίνει κανείς διπολική διαταραχή πίνοντας χόρτο; Πίνω συστηματικα από τα 17 μου και τώρα που είμαι 27 όλα μια χαρά.Πότε θα το πάθει δηλαδή κανείς; Έχει περάσει και διάστημα 3 μηνών που δε μπόρεσα λόγω μετάθεσης από τη δουλειά μου στο εξωτερικό που εκεί λόγω έλλειψης \"γνωστών\" δε μπορούσα να βρω χόρτο. Δεν τρελάθηκα όμως.Μια χαρά είμουν.
Δε λύνεις τα προβλήματα σου με το χόρτο.Απλά χαλαρώνεις.Τώρα αν το βρίσκετε μερικοί τρόπο για να ξεφεύγετε από αυτά τοτέ είστε λάθος.Το χόρτο θέλει επίπεδο και καθαρό μυαλό για να το απολαύσεις.
Tot ziens...
Εμένα πάντως δεν μου φαίνεσαι και τόσο καλά alexisams. Για ψαξτο λίγο..
Μια χαρά φίλε μου είμαι. Τέλεια ψυχική υγεία σε συνδιασμό με σωματική! Εverything is under control. Αισθάνομαι ολοκληρωμένος σε πόλλα πράγματα.Κατάφερα να κάνω πολλά για την ηλικία μου και μόνος μου.
Dr A\'dam The Nethelands
Tot ziens...
coma, το ότι πάσχουμε από διπολική δε σημαίνει πως το πάθαμε από το χόρτο! Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν κάνει καμιά κατάχρηση και είναι διπολικοί. Μη τα μπερδεύεις τα πράγματα. Δεν αντιλέγω πως μπορεί να έκανε χειρότερο το πρόβλημα μας. Αλλά οι λόγοι που έχουμε διπολική είναι άλλοι. Το ότι όλοι αυτοί οι φίλοι σου πίνανε δεν είναι επιχείρημα. Πόσοι άνθρωποι πίνουν διάφορα και δεν έχουν μπει ποτέ σε ψυχιατρείο?
alexisams, μην ανησυχείς!Από χόρτο διπολική δε παθαίνεις! Αυτό νομίζω πως μπορούν να το βεβαιώσουν οι ειδικοί. Αλλά να πάει κάποιος Ολλανδία και να ψάχνει για ουζερί, μοιάζει με ανέκδοτο. Απίστευτοι είμαστε ως λαός!
Δεν είναι τόσο απλό....
Η διπολική μπορεί να σε οδηγήσει στην κατάχρηση ουσιών....
Η κατάχρηση ουσιών μπορεί να σε οδηγήσει σε συναισθηματικές διαταραχές....
Μπορεί να είσαι διπολικός και να παίρνεις νόμιμα ναρκωτικά...
Μπορεί να κάνεις κατάχρηση και να είσαι στην κοσμάρα σου...
Μπορεί, μπορεί, μπορεί....πολλά μπορεί...μόνο μη βαράτε....
...τεσπα όπως αγαπάτε...