ναι αυτό είναι αλήθεια. Και στη δουλειά και στις παρέες μου το λένε συνέχεια:)
Μπα πάνω από 20 με κάνουν:)
Ναι έχεις δίκιο και καλό και κακό...
Printable View
ναι αυτό είναι αλήθεια. Και στη δουλειά και στις παρέες μου το λένε συνέχεια:)
Μπα πάνω από 20 με κάνουν:)
Ναι έχεις δίκιο και καλό και κακό...
αρα θα ζησουμε κ πολλα χρονια γιατι βιολογικα πρεπει να ειμαστε περιπου 10 χρονια κατω χιχι
Μακάρι καλή μου:)
Εγώ νιώθω ότι και συναισθηματικά έχω μείνει κάποια χρόνια πίσω και κάνω αγώνες δρόμου να καλύψω το κενό:(
Όμως αυτά τα επιπλέον χρόνια που θα ζήσουμε τα θέλουμε όχι μόνο να είναι πολλά αλλά και καλά έτσι;;; :)
φυσικα!σε παω πολυ εσενα.ειsαι ψυχουλα:))))
αλήθεια; σ\'ευχαριστώ! :D
και εγω η γριά συναισθηματικά δεν αισθάνομαι 50 άσχετα με την κατάθλιψη.
giota μου φαινεται θελεις κοπλιμεντα ε?χιχχιι.μια χαρα εισαιδεν εισαι καθολου γρια.απο τα 40-50 λενε ειναι η καλυτερη ηλικια γι μια γυναικα.
Αυτο είναι πααααρα πολύ θετικό Γιώτα! Χαίρομαι. Θα σε βοηθήσει αυτό, θα δεις...
αχ με πονανε πολυ οι ωμοι και τα χερια μου.............λετε να εχω κατι σοβαρο?
Μαρία τα σκέφτηκες καθόλου αυτά που είπαμε σε άλλο σου θέμα;;;
Λοιπόν η καλύτερη ηλικία της γυναίκας είναι η δεκαετία των 30.Τότε συνειδητοποιείς τι θέλεις έχεις ωριμάσει αισθάνεσαι γυναίκα.Μετά τα 45 κακά τα ψέματα βλέπεις την διαφορά και σε μένα γίνεται πόλεμος μέσα μου.Για σκεφτείτε μόνη εμπειρίες μηδέν, κατά βάθος να έχεις όρεξη για ζωή και να καταπιέζεις τα πάντα μέσα σου.Λοιπόν 1η Ιουνίου γίνομαι 50 δεν μπορώ να το πιστέψω.Θέλω να μου περάσει η καταθλιψάρα και να χαρώ να ζήσω φυσιολογικά γιατί η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα.
ανωνιμη τι να σκευτω?τωρα μ κατσε στο μυαλο οτι εχωκατι και πονανε τα κοκαλα του ανω σωματος μου.
Γιώτα εγώ γίνομαι 30 και μπορώ να σου πω ότι αισθάνομαι σε αρκετά από όσα λες το ίδιο...
Οπότε δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας δυστυχώς. Μακάρι να ήξερα τι θέλω, να μη καταπιέζομαι για αυτόν ακριβώς το λόγο και να αισθανόμουν τόσο γυναίκα όσο λες.
Άρα είναι θέμα επιλογών. Οι επιλογές μας μας έφτασαν να αισθανόμαστε όπως αισθανόμαστε...
Δύναμη χρειαζόμαστε και πίστη σε εμάς για να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη τα θέλω μας
Μπράβο Μαράκι:)Quote:
Originally posted by panikoula
ανωνιμη τι να σκευτω?τωρα μ κατσε στο μυαλο οτι εχωκατι και πονανε τα κοκαλα του ανω σωματος μου.
Στο βροντο τα έριξες όλα όσα σου γράψαμε.
Α δε θα στα ξαναπώ:) Αν μόνο σε ενδιαφέρει ξαναδιάβασέ τα αλλιώς no problem καλή μου, δεν υπάρχει παρεξήγηση. Λύση το θέμα είναι να υπάρξει.
Κι αυτό σου το έγραψα Μαρία ως απάντηση στην ερώτησή σου με τους πόνους σου, μη νομίζεις ότι άλλαξα συζήτηση.