Δηλαδή αν ήσουν με μια κοπέλα και σου έλεγε ξέρεις έχω πάει με δεκα-,δεκαπέντε άλλους πριν από εσένα αλλά πάντα προσεχα θα άλλαζε κάτι πάλι μέσα σου ?
Printable View
Κοίτα όταν κάνουμε μια σχέση την κάνουμε με βάση αυτά που ξέρουμε μέχρι εκείνη τη στιγμή για το άλλο άτομο κ μας αρέσουν η δε μας ενοχλούν. Από την στιγμή που θα μπουν κι άλλα στοιχεία κ πληροφορίες στο τραπέζι τα πράγματα ναι μπορεί ν αλλάξουν αν δε συμβαδίζουν με τις αξίες μας.Παντα παίζει ρόλο κ πόσο καιρό είστε μαζί. Υπάρχει μια νοητική ζυγαριά κ βλέπεις προς τα που γέρνει.
Όταν λέω παίζει ρόλο κ πόσο είστε μαζί εννοώ ότι όταν είσαι ας πούμε 3 χρόνια με κάποιον και είστε ευτυχισμένοι μαζί κ μετά μάθεις ότι πριν από σένα είχε σχέση με κάποιον από αραβική χώρα λογικά δε θα πρέπει να σε πειράζει ώστε να χωρισεις
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Ανοίγεις ένα θέμα.. Ακούς την ίδια άποψη από όλους και θεωρείς ότι είμαι εγω κριτής; Συγνώμη φίλε μου αλλά αν σε ενοχλούσε το γεγονός ότι έκανε σεξ χωρίς προφύλαξη το αρχικό σου μήνυμα θα ήταν αλλιως. Σε ενοχλεί που έκανε σεξ με ένα άντρα από αραβική χώρα.. Αν θες να κάνεις επίθεση, κάνε αλλά αυτό που σε ενοχλεί δεν αλλάζει..
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον ενοχλεί που έκανε σεξ με τον συγκεκριμένο χωρίς προφύλαξη και όχι γενικά. Αν θεωρούσα ότι είναι ρατσιστής θα το έλεγα.. Δεν θα έλεγα κάποιον ρατσιστή από ένα γεγονός.. Από την στιγμή που άνοιξε θεμα σημαίνει ότι θέλει να συζητήσει και να ακούσει απόψεις.. Το θέμα του είναι το γεγονός ότι η κοπέλα του είχε σεξουαλικη επαφή με ένα άντρα από αραβική χώρα. Αυτό είπε στο αρχικό του μηνυμα.
Δεν ξέρω αν είσαι εσύ ρατσιστής ή ο θεματοθετης ή οποιοσδήποτε άλλος.. Εγώ δεν έχω πει αυτή την λέξη. Δεν θα την έλεγα από ένα μόνο περιστατικό..
Το αρχικό του ποστ είναι ξεκάθαρο όμως. Έπεσε από τα μάτια του επειδή έκανε σεξ με αυτόν τον άνθρωπο, μίλησε συγκεκριμένα. Αυτός είπε "αραβική χώρα", αυτός τον ξεχώρισε. Όχι εγώ. Πιο κάτω εξήγησε και τους λόγους που τον ξεχώρισε. Αν εσύ θεωρείς σωστό όλο αυτό τότε οκ.
Αφού εντόπισε τι τον ενοχλεί, καλό θα ήταν να μην έκανε πίσω επειδή άκουσε αρνητικά σχόλια αλλά να συζητουσε.. Ίσως μέσα από την συζήτηση να μπορέσει να δει την όλη κατάσταση διαφορετικά και να μην κολλάει σε τόσο απλά θέματα.
Γιωργο εγω δεν ειμαι ρατσιστησ αλλα τρομαζω γτ δεν ξερω ειναι και τα στερεοτυπα οι γυναικεσ ξερουν αν τισ αγαπαω η οχι αλλα τρομαζω για αλλον το κουμπι αυτο ειναι οι σχιζοφρενεισ η τα πρεζακια δηλαδη εσενα αμα σου λεγαν οτι τα ειχαν με σχιζοφρενη δε θα τρομαζεσ πεσ μου ειλικρινα εγω τουσ ξερω και δεν τρομαζω με αυτουσ αλλα αραβεσ δεν ξερω αλλα αμα ηταν ωραιοσ κλπ οκ αμα ηταν κ αραβασ κ σαν αναποδο γαμωτο εκει θα ειχαμε προβλημα κ δεν ειναι ρατσιστικο ειναι το κουμπι που τρομαζεισ το εχεισ κι εσυ
Εγω πρωσοπικα αν ειναι ωραιοσ ασ κανει οτι θελει με δεκα οχι με εναν
Οχι ταυτοχρονα συνολικα με δεκα για να καταλαβεισ εγω συμπαθω πολυ τον ακμπομ του παοκ ειναι αλανι αυτοσ ασ τη κανονισει γτ ειναι ωραιοσ καταλαβεσ πωσ παει οι περισσοτεροι ειναι σαν κι εμενα χαλαροι για να ξερεισ στο λεω γενικα
Δηλαδη πεσ οτι τα εχουμε και παει με τον ακμπομ τισ λεσ διαλεξε που θα πασ αλλα αμα παει με κανεναν 70αρη συνταξιουχο οι 40αρεσ στην ηλικια μου τα κανουν αυτα τισ λεσ αντε χασου απο εδω καταλαβεσ πωσ παει πρεπει να εχει ο αλλοσ κατι που εχεισ κι εσυ το πιασεσ :)