Originally Posted by
mindcrime
Μα δεν είναι εύκολο να προσεγγίσεις μια τετοια κοπέλα γιατι είναι πολύ δύσκολο να την ανακαλύψεις. Αυτές λοιπόν οι κοπέλες όσες υπάρχουν ειναι κοπέλες που σε συγκεκριμενες ιστοσελίδες δέχονται 100 μηνυματα την ημέρα ή 200 ή 300 και να σου πω την αλήθεια δεν έχω τη διαθεση να γινω ο 101 ή ο 201 ή ο 301 γιατι αυτό θα γίνω. Οτι προσόντα και να έχω δεν έχει νόημα η αναζήτηση γιατι δεν θα έχει αποτέλεσμα. Δεν είναι λογια δικά μου ειναι η απογοήτευση που έφαγαν οι 100 ή οι 200 ή οι 300 που δοκίμασαν την τύχη τους αλλά η τύχη δεν τους άνοιξε τη πόρτα. Και ειναι κατι που το παραδεχονται και οι ίδιοι
Μακαρι να ηξερα τι θα έπρεπε να κανω για να σβησω αυτό το κομμάτι απο τη ζωή μου. Να σου πω την αληθεια την συντροφο που έχω δεν την αξίζω, ειναι μια κοπέλα καλοσυνάτη, χαμογελαστή αθλητική σέξι και τουλάχιστον απο μερος μου σεξ εχει να κανει 8 μηνες, θες γιατι δεν έχω λιμπιντο, θες γιατι ειμαι submissive θες γιατι δεν με αφηνουν τα φαρμακα. Ωρες ωρες νιωθω πως τη βλπατω και της λεω χωρισε με να βρεις καποιον άλλον να εισαι καλύτερα και μου λεει μην το ξαναπεις ουτε για αστειο.Μεσα μου ομως ξερεις τι λεω πως ουτε εγω ειμαι καλα ουτε αυτή. Τι καλύπτεται τοσο δύσκολα απο μια γυναικα αναρωτιεσαι στη τελευταια παράγραφο. Η ίδια της η φύση, η πλειοψηφια των γυναικών ειναι υποτακτικες εγώ στη ζωή μου και στο σεξ την θελω δυναμική. .λοιπον τέτοιες γυναικες ειναι 2 στις 500 μαθηα τικα περισσοτερες πιθανοτητες έχεις να πιασεις 5 νουμερα στο κινο παρα να βρεις μια τετοια γυναικα