Quote:
Originally posted by Empneustns
σε αναζητηση στο ιντερνετ τελικα βρηκα αρκετες αντιδρασεις ως προς το οτι ειναι αποδεδειγμενη η αυρα.αρα και το ανακαλω και το διαγραφω απο πανω ωστε να μην \"παρασυρω\" αλλα ατομα.παντως ειχα αυτη την εντυπωση.ειχα στο μυαλο μου το φαινομενο κιρλιαν,ναν θυμαμαι καλα το ειχα διδαχθει στη φυσικη στο σχολειο.Αν και τωρα που το σκεφτομαι ο κυριοτερος λογος ειναι υστερα απο συζητηση μου με γνωστο,ο οποιος αυτη την περιοδο ειναι στην αμερικη,σε ερευνα σχετικα με αυρα.και μου ειχε κανει εντυπωση το μεγαλο ποσο που του ειχαν δωσει τοτε για να παρει μερος σε αυτη την ερευνα.αν θυμαμαι καλα γυρω 150000 ευρω για τρια χρονια.(θα ηταν το πειραματαζωο,ειχε κρυσταλικη αυρα απο οτι ελεγε,τρεις μερες του την μετρουσαν)
περτραν συμφωνω πως πολλοι θα εκμεταλευτουν αυτα τα παιδια για να περασουν τις δικες τους ιδεες.παντα γινοταν αυτο,σε ολες τις επαναστασεις.υπηρχε ο ιδεολογος και αυτοι που καναν την δουλεια τους και που τον πετουσαν μετα.μη ξεχναμε πως τα παιδια αυτα μπορει να πιστευουν σε διαφορες θρησκιες αναλογα με τον τοπο γεννησης τους η ακομα και να ειναι αθεοι.
(παντως πηγαινοντας στη σελιδα που υπεδειξες ενα πραγμα μου εκανε πραγματικα εντυπωση.Ειναι φατσα αυτη για να με πεισει για το οτιδηποτε χαχαχαχαχα).εχω διαβασει και εγω για διαφορα σεναρια,ως και για εξωγηινους που βοηθησαν για να δημιουργηθουν αυτα τα παιδια.προφανως ο καθενας λεει τα δικα του.παντως αυτο το οποιο εγραψε οποιος και να το εγραψε και με τον τροπο που το εγραψε εγω δεν το εχω διαβασει πουθενα αλλου,ισως δεν εψαξα η δεν ετυχε.και συμφωνω και 100% με την τελευταια σου παραγραφο και επαναλαμβανω την ερωτηση μου,μηπως δεν θα πρεπε να γραψω οτι γραφηκε απο indigo;