Quote:
Originally posted by keep_walking
Τωρα ακουω τι λενε οι αλλοι γιατι συγκεντωνομαι καλυτερα κατα καποιον τροπο ειμαι πιο ζωντανος...πρωτα καταβαλλα προσπαθεια αλλα το μυαλο μου γλυστραγε επρεπε να καταβαλλω συνειδητη προσπαθεια αλλα δεν εμπαινα στον κοπο γιατι σιγουρα δεν με ενδιαφερει τι συζητανε οι αλλοι μονο η δικια μου παρεα χωρις να ειναι απολυτο αυτο,οχι οτι εχω την αισθηση οτι συζητανε για μενα.Απλως δεχομαι πιο πολους ηχους κατα καποιο τροπο πιο πολλα ερεθισματα βρισκομαι δεν ξερω που...οχι τρελλα...τρελλα δεν βλεπω ακομα,δεν βλεπω παρανοια την οποια φοβαμαι.
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος.
Μου φαίνεται πως κατάλαβα τι λες, είναι σαν να μειώνεται η προσοχή σου η η \"χωρητικότητα\" της προσοχής σου όταν παίρνεις τα φάρμακα, ενώ όταν δεν τα παίρνεις νιώθεις ποιο συειδητός και με καλύτερη εστίαση προσοχής έτσι? Αυτό λες? Πιστεύεις ότι βελτιώνονται οι νοητικές σου λειτουργίες χωρίς τα φάρμακα? Η χειροτερεύουν?
Άσχετο, τέτοιες σκέψεις του τύπου \"οι άλλοι μιλάνε για μένα\" όταν τις έχεις μπορείς καθόλου να τις καταπολεμήσεις η παίρνουν τον έλεγχο? Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να σκεφτείς \"ε μιλάνε για μένα και τι έγινε?\" η συνεχίζεται σε άλλες παρόμοιες σκέψεις και αρχίζεις να χάνεις τον έλεγχο?