δεν ειναι θετικο οταν η αλλη εχουν παρει τα μυαλα της αερα και μοιραζει απορριψεις απο εδω και απο εκει αμα δε τη πλησιαζεις σε λεει περιεργο αμα της μιλησεις σε λεει λιγουρη μηπως εσεις εχετε το προβλημα και οχι εμεις
Printable View
δεν ειναι θετικο οταν η αλλη εχουν παρει τα μυαλα της αερα και μοιραζει απορριψεις απο εδω και απο εκει αμα δε τη πλησιαζεις σε λεει περιεργο αμα της μιλησεις σε λεει λιγουρη μηπως εσεις εχετε το προβλημα και οχι εμεις
δε θελουνε σχεση επιβεβαιωση θελουν για να τονωσουν το ναρκισσμο τους γιατι ετσι τους εχουν μαθει και φυσικα το απολαμβανουν οταν μοιραζουνε ακυρα ακομα και οταν ο αλλος ειναι ευγενικος και σωστος στη συμπεριφορα του
εε δεν ξερω εαν σου περναει απο το μυαλο μου φίλε μου, αλλα μπορει να μην της αρεσεις. εαν καναμε σχεση με ολους τους σωστους και τους ευγενικους δεν θα ειχαμε χρονο για να κοιμηθουμε.
Μπορεί γιατί σ αυτή την ηλικία είναι και λίγο ανώριμες. Αλλά να μη σε πτοεί αυτό υπάρχουν κ κορίτσια σ αυτή την ηλικία προσγειωμένα
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Γιατί μιλάς στο δεύτερο πρόσωπο πληθυντικού;
Ανοίγεις ένα θέμα και ακούς απόψεις, τις έχω διαβάσει και όλες ήταν όμορφα τοποθετημενες και οι απαντήσεις σου είχαν επιθετικό ύφος. Γιατί;
Αρχίζεις το θεμα και λες ότι δεν θες να μιλήσεις για τα προβλήματα σου. Θεωρείς πως αυτό που κάνεις τώρα εδω είναι αδυναμία; Να μιλας για τα προβλήματα σου, τις σκέψεις σου και να θες να βρεις λύση; Μετά ρίχνεις όλες τις ευθύνες στους φίλους σου, στους γονείς σου, στο σύμπαν για την ζωή σου και τι περιμένεις να ακούσεις από εμάς; Τι θα σε έκανε να ηρεμήσεις;
Πρώτα από όλα μαγκιά σου που δουλεύεις, μαγκιά σου που έχεις τα δικά σου λεφτά και δεν κρεμεσαι από τους γονείς σου. Το τι κάνουν οι άλλοι δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί, γιατί δεν επηρεαζει την ζωή σου (για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες λεω).
Ηρέμησε λίγο έτσι ώστε να εξελιχθεί μια καλή συζήτηση που μπορεί και να κερδίσεις κάτι από αυτήν. Τι είναι αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη; Φίλους; Σχέση; Μια δουλειά που να σαρεσει;
Γιατί όταν κάτι δεν μπορούμε να το έχουμε, είναι ευκολότερο να το υποτιμάμε. Γι αυτό. Και είναι δυσκολότερο να παλέψουμε να αλλάξουμε από το να μισούμε ό,τι δε μας φταίει για την ήττα μας. Ποιο βλέπεις προτιμότερο νηματοθέτη; Δε νομίζω ότι θα βγάλεις κάτι με το να υποτιμάς αυτό που επιθυμείς τόσο, είναι και αντιφατικό και άκρη δε βγαίνει. Δεν είσαι υποχρεωμένος να προσεγγίζεις καμία γυναίκα που τα κριτήριά της σου φαίνονται ποταπά και φτηνά. Προσέγγισε όποια λοιπόν θεωρείς ότι έχει βαθύτερα και οτιδήποτε εγκρίνεις. Γιατί ασχολείσαι λοιπόν;
Ποιο κουτάλι ούτε τσόπ στικ δεν εχει φαει, 22 χρονών ειναι.
Ρε πάτε καλα άνθρωποι; Θελετε σε όποια κάνετε την τιμή να μιλήσετε, να σας αρέσει εκείνη να πέσει στα γόνατα;
Και εμένα μου άρεσαν πολλοί όταν ήμουν 22 και στα 25 και στα 30 , δεν τους εβρισα όλους γιατί δεν αρεσα εγω σε αυτούς.
Και εσυ μπορεί να αρέσεις σε κάποια και εσυ να μην την θες, τι πρεπει να κάνει να σε αρχίσει στα καντιλια;
Καλημέρα είπαμε;
εδω συμφωνω με το κυριο τα λεει ωραια
Πρεπει να δουλεψεις, κατα προτιμηση με καποιο ψυχοθεραπευτη, το θυμο και τη γενικοτερη ταση σου να κατηγορεις τους αλλους για τα προβληματα σου. Και το μισογυνισμο σου επισης. Περα απο τη ζημια που μπορει να προκαλεσει και στους γυρω σου μια τετοια σταση απεναντι στην κοινωνια, ειναι βαθυτατα διαβρωτικη για τον ιδιο σου τον ψυχισμο.