Αααα τέλεια! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ήταν ωραίο που συζήτησα με κάποια!! Ήταν καλά!
Printable View
Αααα τέλεια! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ήταν ωραίο που συζήτησα με κάποια!! Ήταν καλά!
Να είσαι καλά :)
Χμμμ...ξέρω πως νοιώθεις...και εγώ έτσι ήμουν στην πρώτη μέρα πρακτικής..
Νομίζω πως όλοι κάποια στιγμή το βιώνουμε.
Δεν θα σου πω το γνωστό μην αγχώνεσαι...καθώς όταν το λες αυτό δυστυχώς ο εγκέφαλος το επεξεργάζεται αλλιώς την συγκεκριμένη φράση.
Το μόνο που έχω να σου πω είναι πως είναι πρακτική και στην πρακτική πάντα είναι πιο ήπια τα πράγματα :)
Θα γνωρίσεις νέα άτομα και θα περάσεις ωραία! ;)
Ευτυχώς βρήκα φορέα σε ένα μικρό ξενοδοχείο εδώ λίγο πιο μακριά από το σπίτι μου. Το κακό είναι ότι από όταν γυρίσαμε με την μητέρα μου από το ξενοδοχείο που πήγαμε να συνεννοηθούμε για κάποια πράγματα με έχει πιάσει άγχος και είναι κάπως έντονο και το θέμα είναι ότι ξεκινάω τον Οκτώβριο. Δεν ξέρω τι να κάνω...
Είναι ο φόβος για την νέα κατάσταση στη ζωή σου με την πρακτική που σε αγχωνει...παθαίνεις και κρίσεις πανικού;
Αν θες μπορείς να προσευχηθείς...εμένα με βοηθά να ηρεμήσω..
Χαίρομαι, πραγματικα ευχομαι να πανε ολα καλα στην ζωή σου και στο ξεκίνημα σου
Εεεε.... Η μητέρα σου τι δουλειά είχε να έρθει μαζί σου;
Έχεις λόγο να είσαι κοντά στο σπίτι σου; Θεωρείς ότι η πρακτική στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο θα σε βοηθήσει περισσότερο επαγγελματικά από κάποιο άλλο;
Καλή αρχή σου εύχομαι, αλλά δες τα βρε 'συ λίγο πιο ώριμα τα πράγματα!
Ήρθε μαζί μου γιατί εγώ δεν έχω δίπλωμα οδήγησης και αναγκαστικά πήγα σε αυτό το ξενοδοχείο γιατί δεν έβρισκα αλλού γιατί δεν δεχοντουσαν και ευτυχώς που βρήκα και αυτό γιατί θα εχανα την πρακτική και θα πήγαινα τον Απρίλιο και θα έπαιρνα πτυχίο του χρόνου τον Νοέμβριο και θέλω να τελειώνω. Επαγγματικα θα μου δώσει μία προϋπηρεσία 6 μηνών κάτι που είναι θετικό για αργότερα που θα κοιτάξω για δουλειά σε ένα καλύτερο ξενοδοχείο.