Petran,
Σορρυ,
αλλα το εξυπνο πουλι...οπως λεει μια παροιμια...panikoula = maria...
Φιλικα παντα,
Μαργαριτα
Printable View
Petran,
Σορρυ,
αλλα το εξυπνο πουλι...οπως λεει μια παροιμια...panikoula = maria...
Φιλικα παντα,
Μαργαριτα
Δεν μορω να περπατησω με τραβουν οι μηνες πισω:P
Κeep_walking.
εκανα αλλο account εκεινη την ημερ/νιαQuote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by panikoula
δλδ ποσο καιρο ειστε μελοι εδω παιδια?εγω ενα χρονο νομιζω
Αφού λέει registered 06-03-2009 :P εννοείς 1 μήνα λολ?
\"Keep Walking\" παιδιά!
Μπηκε μια πιο αρχαια απο το krino στο φορουμ....γεια σου tessa πως τα πας?
Θυμαμε ακομα οταν ειχα πρωτομπει που μου ειχες απαντησει σε καποιο ποστ μου οταν ημουν αλλανταλλα ακομα:)
Ούτε κατάλαβα πως πέρασαν 6 χρόνια!
ΥΓ. Μαρία, οι διπλοί λογαριασμοί απαγορεύονται. Διάβασε τους όρους χρήσης σε παρακαλώ.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Μπηκε μια πιο αρχαια απο το krino στο φορουμ....
αντε να ερθει κανας παλιος να θυμηθουμε τα παλια...
Γεια σου Νικο...ο Νικος ειναι ο number one για να μη ξεχνιομαστε:)
Κατι που παρατηρησα μολις τωρα?!!!!! η ταξινομηση των online μελων πηγε με βαση την αρχαιοτητα?
Α και οποιος θελει να δει ποσο παλιος ειναι καποιος αρκει να περασει το ποντικι πανω στο ονομα και να δει τον τελευταιο αριθμο του link για να καταλαβει ποσο αρχαιος ειναι καποιος...ενημερωτικα.
το συνηθες ειναι να γραφεται κοσμος, και μετα απο λιγες εβδομαδες η μηνες, να εξαφανιζεται δια παντος.
Θα μου πεις ο αλλος μπηκε για να βρει την λυση που θελει, απαξ και την βρηκε τελειωσε και η παρουσια του.
Στην συνεχεια μενουν πολλοι ελαχιστοι που συνεχιζουν να γραφουν.....
Εκτος απο εμενα νομιζω ειναι ελαχιστοι που συνεχιζουν να γραφουν απο εκεινα τα χρονια του 2004-2005.
Κριμα βεβαια γιατι απο εδω μεσα περασαν πολυ καλα μυαλα.
Επιτελους βρηκα τον κωδικο μου:P
ειμαι μελος απο 12-3-2006, Σοφια σε θυμαμαι και εγω ....αν και δεν θυμαμαι να ειχαμε συνομιλησει στο τσατ....παλιες καλες εποχες;)....μου λειπουν εκεινες οι στιγμες μεσα στο τσατ, ειχε τις κακες αλλα και τις πολυ καλες στιγμες του, προσωπικα σε εκεινη την φαση της ζωης μου με βοηθησε παρα πολυ το τσατ να ξεπερασω διαφορες δυσκολιες μου;)
Quote:
Originally posted by NikosD.
Ούτε κατάλαβα πως πέρασαν 6 χρόνια!
ΥΓ. Μαρία, οι διπλοί λογαριασμοί απαγορεύονται. Διάβασε τους όρους χρήσης σε παρακαλώ.
niko εχασα το πας στο αλο νικ και δεν το χρησ/ω πλεον.
Να\'μαι κι εγώ! Πωπω περνά ο καιρός ε;
Εγώ πάλι νιώθω ότι το φόρουμ άλλαξε πολύ από τότε που είχα πρωτομπεί, έχει και τα θετικά του και τα αρνητικά του... αλλά δεν παύει να μου δίνει ακόμα πάρα πάρα πολλά...
Αν και δεν πολυγράφω τελευταία δε σημαίνει ότι δεν μπαίνω και δεν αποκομίζω...
Προσπαθώ κι εγώ όσο μπορώ να δίνω κάτι, έστω κι αν αυτό είναι υποκειμενικό. Μου αρέσει να νιώθω ότι κι εγώ κάτι έδωσα σε κάποιον όπως σε δύσκολες στιγμές πήρα κάτι από κάποιον άλλο...
anwnimi ολοι υποκειμενικα κατι δεν δινουμε?:)
κικη, δεν ειχαμε μιλησει στο chat αλλα θυμαμαι καποια posts σου. χαιρομαι να ξαναβλεπω παλια μελη:)
ειλικρινα εχω πολυ ωραιες αναμνησεις και χαιρομαι και εγω να βλεπω παλια μελη Σοφια, εξαλου οντως ειναι ομορφο συναισθημα να περνουμε και να δινουμε σε αποψεις αλλα και συναισθηματα ;)
Σοφία, ναι όλοι:)
Απλά θέλησα να ξεκαθαρίσω ότι μπορεί εγώ να πιστεύω ότι κάτι έδωσα ενώ ο άλλος να μην το εκλάβει έτσι...Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι η ανάγκη για προσφορά πρέπει να προσδιορίζεται μόνο από την ανταπόκριση του άλλου.
Και από σένα πήρα ουκ ολίγες φορές...
συμφωνω. ακομα κ ενας να χει παρει κατι μικρο, ειναι πολυ σημαντικο για μενα!κι ας μην το μαθω ποτε....