Καλησπέρα!
Σε παλιότερα θέματα σου διάβασα που έλεγες για το ποσο σε στηρίζει η μητέρα σου και πόσο στεναχωριέται που σε βλέπει σε αυτή την κατάσταση. Ότι ήθελες να προσπαθήσεις μόνο και μόνο για να την δεις χαρούμενη για την εξέλιξη σου.
Ηλία μου αυτός δεν είναι ο ορισμός για μια μητέρα που θέλεις να λέγεται τοξική ...ίσα ίσα το αντίθετο ....Συνήθως αυτοί οι γονεις δεν δίνουν δεκάρα για την εξέλιξη του παιδιού τους και το κυριοτερο δεν τους ενδιαφέρει αν νοιώθεις εσύ καλά ή όχι.
Μηπως εχεις επαναπαυτει λιγάκι με το γεγονός ότι κάποιος σου καλύπτει τα έξοδα σου?
Αν δεν είχες αυτή την "πολυτελεια" δεν θα ζοριζοσουν να βρεις μια δουλειά οσό δύσκολο και να σου ήταν?Λες ότι καπνίζεις ένα πακέτο την ημέρα ...αν δεν είχες λεφτά ούτε και για αυτή σου την ανάγκη τι θα έκανες? ?
Λες για μια θεία τραπεζικό η οι οποία ναι μεν σας βοηθάει αλλά γκρινιάζει.
Μήπως όμως γκρινιάζει και αυτή δικαιολογημένα γιατί βλέπει ένα άνθρωπο ο οποίος μπορεί να βγει για δουλειά αλλά δεν κάνει έστω την παραμικρή προσπάθεια ?
Δεν ξέρω πες μου αν κάπου δεν ισχυουν αυτα που λεω.
Μη κάνουμε το λάθος και τις δικές μας αδυναμίες προσπαθούμε να τις ρίξουμε σε άλλους ...
Να δεχτώ ότι η μητέρα σου είναι τοξική (που για εμένα δεν ειναι) γιατί αυτό να μην γίνει το πιο ισχυρό σου κίνητρο για να βρεις μια δουλειά και να φύγεις από κοντά της ?