Originally Posted by
giorgos panou
Καλησπερα!
Αυτο που μπορω να βοηθησω αναφορικα με το προβλημα σου ειναι η δικη μου φαση, αλλα ηταν προ πολλα χρονια! περιπου 20!! Παρουσιασθει στην Θηβα κι εκατσα εκει περιπου 2 βδομαδες οπου μεταφερθει στο μεγαλο πευκο, αυτο εγινε πριν ορκιστω -αν θυμαμαι καλα - ειναι πολλα χρονια κι μπερδευομαι ,επισης εχω αλλαξει και πολλες μοναδες κι μπερδευομαι,ηταν και τα ναρκωτικα στην μεση οπου μπερδευομαι!
Οσον αφορα την αναβωλη σου, αυτο που γνωριζω ειναι οτι θα σε στειλουν πρωτα στα κεντρικα ιατρεια της Θηβας, οπου ειναι εκπεδευτικο κεντρο του Πυροβολικου .Θα πας λογικα στην μοιρα του κεντρου οπυ ειναι οι γιατροι, και θα ζητησεις να σε δει γιατρος.Μετα θα σε στειλουν την επομενη ημερα λογικα στο 401 στην Κατεχακη με δικα τους μεσα.Θα εχεις το παραπεπτικο οπου θα περασεις για να σε εξετασει ο ψυχιατρος.Οταν φυγεις θα στειλει στην μοναδα σου την αποφαση του οπου εχεις δικαιωμα να ξανα εξεταστεις απο αλλον γιατρο.
Οσο για το πως θα πας, ο γνωστος τροπος ειναι να πας στα ΚΤΕΛ στην Λιωσιων ,Κ.Πατησια και σε 2 ωρες εισαι Θηβα.Αν θυμαμαι καλα το λεωφορειο περναει ακριβως εξω απο την πυλη του στρατοπαιδου, οπου ειναι πολυ μεγαλο και θα περπατησεις κανα 15 λεπτο λογικα.
Αυτο φιλε μου, κι ευχομαι το καλητερο για εσενα.