εγω καπνιζω ενα καπνο την ημερα.... κανω περιπου 55 με 60 τσιγαρα την ημερα... αλλα δεν τα κανω ολοκληρα κανω τα μισα.
και για να παρηγορησω τον ευατο μου λεω οτι κανονικα κανω 30 τσιγαρα αφου κανω τα μισα.!
Printable View
εγω καπνιζω ενα καπνο την ημερα.... κανω περιπου 55 με 60 τσιγαρα την ημερα... αλλα δεν τα κανω ολοκληρα κανω τα μισα.
και για να παρηγορησω τον ευατο μου λεω οτι κανονικα κανω 30 τσιγαρα αφου κανω τα μισα.!
Προσωπικα θελω να ακολουθησω και το επαγγελμα του προγραμματιστη, οποτε αυτο περιλαμβανει αν το πετυχω απειρες ωρες καθιστικης ζωης, κατι βλαβερο φυσικα. Λεω θα παω γυμνστηριο για παραδειγμα αλλα ολο το αναβαλλω. Γραφω σε σενα παιρνω δυναμη και εγω για τα δικα μου θελω και πρεπει.
Αγορι, δεν παιρνω δυναμη απο την αδυναμια σου αλλα απο ενα συμπασχοντα. Οτι γραφω σε εσενα, ειναι σαν τα γραφω και μενα. Ειναι σωστο παντως αυτο που λενε οτι τρωγοντας ερχεται η ορεξη. Εαν για παραδειγμα δεν κανεις την κινηση να πας να γραφτεις γυμναστηριο και να ασχοληθεις καθε ημερα για ενα δυο μηνες, πως μπορει να σου ερθει η ορεξη για την αθληση ... που μπορει να ειναι ακριβως οτι χρειαζοσουν.
ελα ρε ξεκολα και ελα να τα βρουμε....δεν εχουμε κατι να χωρισουμε!
οκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!