Originally Posted by
niaenn
Σε ευχαριστώ πολύ, τα έβαλες όλα σε μια πολύ ωραία σειρά. Εμφανισιακά είναι ψηλος, 190 κοντά και εγώ 167, εκεινη είναι 160 οπότε σύμφωνα με αυτόν δεν θα βλεπόταν στα μάτια του αν εγώ ειμαι κοντή.. Άρα φάουλ.. Δεν είμαι και καμιά πανέμορφη αλλα δεν έχω κάτι το απωθητικό πάνω μου, μόνο μια φορά είχε πει ότι έχω ωραία μάτια γιατί είναι πράσινα, αλλιώς σπάνια μου κάνει κοπλιμέντα.. Μονο στην αρχή για να με ρίξει με έλεγε μοντελάκι του και κούκλαρα του και μετά το έκοψε στο 2ο μήνα..
Το μόνο "κακό" που μπορεί να πει κανείς ότι έχω είναι σιδεράκια που τα βγάζω σε ένα μήνα αλλά και εκείνος είχε πιο παλιά.. Έχω θέμα με εκείνη γιατί μου έδειχνε πολλή αντιπάθεια, βγαίναμε σε κοινή παρέα για λίγο και μου φεροταν σαν σκουπίδι.
Στους πρώτους μήνες ένιωθα σαν να μου "ημερευε" την καταθλιψη η σχέση αυτή και δεν ήθελα να μου τον πάρει, τον θέλει χρόνια τώρα και προσπαθεί εδώ και καιρό.. Βέβαια έμαθα ότι τον θέλει αφού τα φτιάξαμε.
Επίσης μπορεί να της είπε κάτι για τη ψυχολογία μου γιατί μια μέρα που περνούσα από ένα σουβλατζιδικο που καθόταν με 3 φίλες, όταν με είδε φώναξε δυνατά στη παρέα της "αυτή παίρνει χάπια για το κεφάλι της" και με έδειξε, γύρισαν και με κοίταζαν όλοι. Μπορεί να της το είπε και κάποιος άλλος φυσικά καθώς το ξέρει και άλλο ένα άτομο από τη κοινή παρέα μας, όμως μόνο τα λόγια αυτά είναι απαράδεκτα να τα πεις σε κάποιον που κάνει έναν αγώνα τέτοιο..