Originally Posted by
Marilou
Φυσικά και δεν αξίζεις μια τέτοια κατάσταση .
Κανένας μας δεν αξίζει να ανέχεται τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές από ανθρώπους που στο κάτω κάτω δεν θα ζήσεις μαζί τους...
Οποίοι και να είναι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα και αν αυτοί είναι οι γονείς του συντρόφου μας...
Σε αυτούς δεν έχεις να αποδείξεις κάτι ...ούτε τι άνθρωπος είσαι ,ούτε τι συναισθήματα έχεις για το παιδί τους .
Από την στιγμή που δεν σε δέχονται και δεν σε σέβονται το πιο σωστό είναι να απομακρυνθείς άμεσα από κοντά τους για να μην σε επηρεάζουν καθόλου...
Θα μου πεις πως ,από την στιγμή που έχει τέτοιοι δέσιμο ο άνθρωπος σου ...
Εκεί είναι το θέμα ....μπορεί να ξεκόψει αυτός από τους δικούς του?Να τους δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να ασχολούνται με αυτό το κομμάτι της ζωής του?
Είπες νομίζει ότι θα είναι για πάντα μαζί τους .....άρα είναι φανερό πλέον και σε εσένα ο βαθμός εξάρτησης που έχει αυτός ο άνθρωπος με τους δικούς του .
Είσαι σε θέση να δώσεις τέτοια μάχη?Να καταφέρεις να τον κάνεις κάτι που ο ίδιος το βλέπει αδύνατο?
Γιατί μάχη πρεπει να δώσεις ....με τις αντοχές σου,με την υπομονή σου ,τα ψυχικά αποθεματα σου,με όλα αυτά που είναι άμεσα συνυφασμένα με το ψυχολογικό σου κομμάτι.
Νομίζεις ότι μπορείς ?
Αξίζει ο συγκεκριμένος τέτοια προσπάθεια ?
Και ναι τώρα είστε μόνοι σας ,αργότερα που μπορεί να κάνετε οικογένεια θα είσαι σε θέση η μανούλα του να σας κάνει κουμάντο και στο δικό σας σπίτι?
Γιατί θα κάνει πίστεψέ με ......και αν δεν μπουν από τώρα όρια τότε τα πράγματα θα χειροτερεύουν όσο περνάει ο καιρός ...
Σορυ αν σε ζαλίζω με τις ερωτήσεις μου αλλά θέλω να σκέφτεσαι το παραμικρό και γράφοντας τις απαντήσεις να συνειδητοποιείς λιγάκι τι γίνεται ...