Μη λέτε για σοκολάτες γιατί είναι μεταδοτικό.
Ειδικά για μερέντα....πέρνω το βάζο κ το τρώω σα γιαουρτάκι...
Δίαιτα μερέντας-σοκολατάκια-μόλτο κ ότι άλλο έχει σοκολάτα...
Ωραία δίαιτα ε?
Printable View
Μη λέτε για σοκολάτες γιατί είναι μεταδοτικό.
Ειδικά για μερέντα....πέρνω το βάζο κ το τρώω σα γιαουρτάκι...
Δίαιτα μερέντας-σοκολατάκια-μόλτο κ ότι άλλο έχει σοκολάτα...
Ωραία δίαιτα ε?
κανόνισε πανικούλα,εδώ σου λείπει τώρα, που να περάσουν 4 χρόνια........Quote:
Originally posted by panikoula
looooool εγω κανω διαιτα με 4 φετες μερεντα μιαμ μιαμ.ετσι που το παω τα 100 θα τα φτασω σιντομακαι σεξ θα ξανακανω μετα απο αλλα 4 χρονια χεχε
Quote:
Originally posted by giota
Αφού έφαγα τις σοκολάτες μου θα κατεβάσω και ένα κρουασάν μολτο. Δεν πάω καλάαααααα
xaxa καλο...
Παιδια ...οταν εγω εχω λιγουρεσ..τρεχω να παρω εναν χυμο...η φτιαχνο εναν...υστερα απο αυτο και να θελεισ δεν χωρανε και πολλα στο στομαχι και κοβετε και η ορεξη...
Κορίτσια!Μην αγχώνεστε!Σε άλλους πολιτισμούς οι μπαμπάτσικες θεωρούνται οι όμορφες(βλ. Σαούδ.Αραβία,Αφρική κτλ)
τι σημενει μπαμπατσικες?
μπαμπάτσικες θα πει γεματούλες, αφράτες. Κι εγώ στα ίδια παλεύω με τα κιλά... Πάντα ήμουν κανονική εκτός από 1992-3 που έφτασα 75 κιλά πήγα όμως γυμναστήριο κ έπεσα στα 54. Απο τότε έπαιζα στα 60-65 κ ήμουν ευχαριστημένη γιατί είμαι 1.70 κ έτρωγα κ ότι να ναι. Τέλη 2006 εκτοξεύομαι στα 86 κ παθαίνω σοκ. Από τότε έχω προσπαθήσει κάποιες φορές, έχω πέσει στα 77 αλλά τώρα πάλι είμαι 84. Ευτυχώς είναι μοιρασμένα ομοιόμορφα, δεν είναι ατσούμπαλο το σώμα μου. Του φίλου μου του αρέσω κ δε θέλει να χάσω αλλά εγώ με βλέπω κ αηδιάζω. Συν ότι μια ντουλάπα ρούχα πάει χαμένη. Θέλω οπωσδήποτε να πέσω κάτω από τα 70 αλλά η ψυχολογική μου κατάσταση δε με βοηθάει κ έτσι παραμένω εθισμένη στο junk food κ στα γλυκά... Δε θέλω να μπλέξω με χάπια γιατί ξέρω ότι είναι επικίνδυνα.
και γυμναστικη να κανουμε αν δεν κοπει η μασα δεν χανουμε κιλα
και πως κοβεται αυτη η καταραμενη η μασα;;;; ολη μερα ασχολουμαι με το τι θα φαω, ποσο, που θα το βρω... εδω και ενα χρονο παιρνω αγωγη για βουλιμια και καταθλιψη...αλλα 10 κιλα σε ενα χρονο...μου εχουν πεσει λιγο βαρια...
παλια μολις αισθανομουν οτι αρχιζω να παχαινω αρχιζα αμεσως και του εμετους μεχρι να \"ισορροπησω\"...αλλα ποτε δεν μου αρεσε το σωμα μου...
τωρα ειμαι σιγουρα πιο υγιης αλλα η συνολικη εικονα που εχω για μενα κ ποσο μαλλον για την εμφανιση μου θελει ριζικη αναδομηση...
Μωρέ αμα δεν ράψουμε το στόμα μας εν γίνεται τίποτε.Λόγω νυστίας τσάκισα μια σοκολάτα υγείας.Υποτίθεται τα ladose βοηθούν στο να χάσεις κιλά.Εγώ πίνω 2 την ημέρα και αν δεν φάω σοκολάτα νομίζω θα λυποθημήσω.Επίσης 2-3 μπανάνες την ημέρα ότι ανεβάζει την σερετονίνη δηλαδή.
και γω εχω κολισει με την μερεντα,καθε μερα 5-6 φετες μερεντα.
Κρίμα τα ρουχαλάκια μου με τις ετικέτες είναι ακόμη τόσα κιλά πρώτη φορά είμαι