Originally Posted by
giorgos panou
Καλησπερα φιλε μου KARMA ! χαθηκαμε , στεναχωρηθικα που διαβασα οτι ακομα εχεις αυτο το προβλημα ,τελευταια ειιχα την ιδεα οτι τα ειχες προσπερασει!
Προσπαθησαι να σταματησεις να ριχνεις κι αλλες ευθηνες στον εαυτ σου! μην του το κανεις αυτο! ειναι ασθενεια αυτο που εχεις εσυ, εγω κι αλλα ατυχα ατομα.Οταν καποιος εχει καρκινο φταιει αυτος ? ουτες εσυ φταις λοιπον -εαν βεβαια εχει γινει εξετασει σε βαθος κι εχει υπαρξει γνοματευσει νευρολογου και ψυχειατρου -! προσωπικα το εκανα κι γνωριζω πλεον οτι δεν ηταν επυλογη μου! Εξαλου ας μας πει καποιος που νομιζει οτι η πολυτοξικομανια ειναι σταση ζωης! που νομιζει οτι ειναι καθαρη και συνηδειτη επυλογη, ας μας εξηγησει πως γινεται ενας ανδρας 30 χρονων ,που τα εχει ολα! καλη δουλεια, φιλους ομορφη κοπελα! ξαφνου να τα χαραμιζει ολα για να καταληξει με αδειο ψυγειο σπιτι του, να μην μπορει να κανει ουτε σεξ!! φιλους να μην εχει και να ζει μονο απο την ηρωινη!! ειναι αυτο δλδ αποφαση? ποιος λογικος θα το κανει αυτο?? Ετσι λοιπον αυτο το μικρο παραδηγμα οπου αναφερετε σε εμενα ειναι αποδηξη για το οτι ειναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!! στην χωρα μας δυστυχως αργησαμε να το δεχτουμε ,κι ακομα μονο οι γιατροι το δεχοντε!! απεναντιας η αστυνωμια ακομα μονο σε ηψυλο επιπεδο το αποδεχετε κι αυτο επειδη ειναι υποχρεομενη!
Φιλε ΚΑΡΜΑ! , προσπαθησαι σε παρακαλω να σταματησεις την ενδοφλεβια χρηση πρωτα! περναι το φαρμακο οπως ολοι! ,εγω ειμαι στο προγραμμα κι το παιρνω κανονικα! εχω κοψει ολα τα αλλα φαρμακα ! παρα μονο τα φαρμακα της καταθλιψης μου οπου ειναιπολυ ελαφρια, το ζητησα εγω να ειναι οσο πιο ελαφρα γινεται! και ταυτοχρωνα καταφερνω να καταιβαζω και την βουπρενορφινη! αποτελλεσμα? να νιωθω εανς κανονικος ανθρωπος! οπως ολοι!! ,διοτις οταν ζεις μεσα στις ουσιες επειδη ο τροπος ζωης σε αναγκαζει να ζεις αλλιως, να υπαρχει αδρεναλινη λογο παρανομων πραξεων , αυτο δυστυχως κανει πολλα παιδια να νομιζουν οτι ειναι πιο περιπετιοδες η ζωη αυτη! ομως στην πραξη ειναι το αντιθετο! ειναι οτι πιο βαρετο υπαρχει! και οταν κατσεις και αναλυσεις το κινητρο των παρανομων πραξεων, αλλα και το κερδος απο αυτες σε αναλογια του κινδηνου οπου βαζεις την ελευθερια σου , βλεπεις οτι τελικα παιζεις την ζωη σου σε μια ζυγαρια! οπου τελικα η ελευθερια σου την εχεις τιμολογισει λιγα ευρο! και στην ακρη παραμονευη παντα, η αλλη ζυγαρια! της δικαιωσυνης! οπου δυστυχως με το ενα ματι κλεφτα σηκονει το μαντιλι που επρεπε να της εχει δεμενα τα ματια για να ειναι αντικοιμενικη!!
Σε θερμοπαρακαλω! στο ζητω ως ανθρωπο προς ανθρωπο!! δωσε μου μια υποσχεση οτι θα κανεις προσπαθεια! ε?
Υ.Γ. νομιζω οτι ειναι τελειως παιδικο να τσακονομεθα για ποιος εχει πιο μεγαλη εμπειρια στα ναρκωτικα, για το αν εχει η κοκα χαρμανες, η αν εχει καποιο αλλο κι ολα αυτα , απεναντιας ειναι νομιζω ντροπη το οτι μπορει καποιος να εχει μεγαλυτερη εμπειρια στις ουσιες! οχι μαγκια! αυτο το εω διοτις εκτως απο τις ουσιες πρεπει να κοψουμε κι τις κουβεντες τις "πιατσας" ,συγνωμη για οσα γραφω αλλα φανταζομαι οτι ο σκοπος αυτων θα σας κανει να με δικαιολογησετε!