Originally Posted by
Chief_Con
Ηλία, σου μιλάει ένας άνθρωπος που από τύχη και συγκρότηση του εαυτού του στις κακουχίες έως τα 30 που είμαι σήμερα, κατάφερε να είναι ένας αριστοκράτης με την έννοια του ότι είμαι καθ'ολα εντάξει στη κοινωνία και στους συνανθρώπους μου.
Έχω βιώσει άσχημες καταστάσεις από μικρή παιδική ηλικία από την αμέλεια των γονιών μου (χωρισμένοι κλπ).
Άκου τώρα τη δική μου οπτική. Είχα 50% τύχη στη ζωή μου δηλαδή το Χριστό στο πλάι μου και 50% τα αποτελέσματα των δύσκολων καταστάσεων ήταν δικές μου επιλογές.
Όλα αυτά σου τα γράφω για να καταλάβεις εν συντομία πως σου μιλάω με το αίσθημα της ενσυναισθησης και δεν γράφω κάτι τυχαία. Επίσης θεωρώ πως ένας καλός ψυχολόγος, είναι αυτός που έχει βιώματα στη ζωή του και ξέρει εκ των έσω πως νιώθεις στα αληθεια σε μια ποικιλία ασχημων συναισθημάτων,σε συνδυασμό με σπουδες.
Εγώ θέλω να σου κάνω λίγες ερωτήσεις.
Δεν είμαι έξυπνος, ούτε κάτι παραπάνω από εσένα. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να σε κάνει να χαμογελάσεις. Μπορεί και να μη τα καταφέρω, όμως οφείλω να προσπαθήσω.
Τί σου αρέσει να κάνεις στη ζωή σου όσον αφορά τη βιωσιμότητα; έχεις κάποιο στόχο ας πούμε σε σπουδές και μετά επαγγελματική κατάρτιση;
Τί χομπυ έχεις η αν δεν έχεις, τι θα ήθελες να κάνεις;
Έχεις φίλους; αν όχι είναι επειδή σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν και τώρα απλά θέλεις να είσαι μόνος;
Σου αρέσουν οι γυναίκες;
Τί ομάδα είσαι;
Τους αγαπάς τους γονείς σου;
Μπορεί να σου φανεί αστείο, αλλά πίστεψε με μπορεί να μας οδηγήσει κάπου! Ακόμη και να κόψεις το κάπνισμα!!!
Φιλικά και με απόλυτο σεβασμό προς το πρόσωπό σου φίλε μου.
ΤΚ