Originally Posted by
Sonia
Θα σου πω κάτι που έχω παρατηρήσει γύρω μου αλλά και εδώ στο φόρουμ. Οι περισσότεροι άνθρωποι που τείνουν συνεχώς να ταμπελοποιούν και να τα βλέπουν πολύ ασπρόμαυρα τα πράγματα, συνήθως χάνουν ευκαιρίες, μένουν μόνοι και ανατροφοδοτούν αυτές τις θεωρίες που έχουν με αποτέλεσμα να μην βοηθάνε τον εαυτό τους. Μέτριοι είναι οι καφέδες, όχι οι άνθρωποι. Και κάποιος που για εσένα είναι όμορφος για κάποιον άλλο μπορεί να είναι άσχημος και το αντίθετο. Με το να βάζεις τους ανθρώπους σε κουτάκια και να θεωρείς ότι πρέπει να τους κρίνεις ή να τους διαλέγεις με βάση ένα χαρακτηριστικό ή να θεωρείς ότι όλοι συμπεριφέρονται μονομπλόκ πάλι με βάση ένα τους χαρακτηριστικό, μάλλον εκεί το χάνεις. Τον καθένα (μαζί και τον εαυτό σου) πρέπει να τον βλέπεις σαν σύνολο χαρακτηριστικών και στο πως ταιριάζει ή όχι μαζί σου και όχι υποτιμητικά ή αντίθετα να τον κάνεις θεό.
Το ότι σε έχουν προσεγγίσει ωραίες και δεν τις κράτησες κοντά σου ;γιατί δεν το πας στο ότι μπορεί να μην ταιριάξατε γενικότερα λόγω timing ή ασυμφωνίας χαρακτήρων και κολλάς στην εμφάνιση; Αν μιλάς για γνωριμίες μέσω ίντερνετ, ξαναλέω ότι σπανιότατα θα σου κάτσει από εκεί σχέση. Κάποιες εφαρμογές κτλ ίσως ξεκινήσανε με άλλο σκοπό, ωστόσο καταλήξαν καθαρά σεξοεφαρμογές. Κάποιος ή κάποια λοιπόν που ψάχνεται εκεί, είναι σε φάση γνωριμίας για σεξ, Και συμπεριφέρεται ανάλογα και δεν προβάλει χαρακτηριστικά του εαυτού του/της και δεν έχει συμπεριφορές που θα είχε σε άλλη φάση. Αυτό δεν τον κάνει κάποιον σοβαρό ή ασόβαρο, απλά συχνά άλλα περιμένει, μπορεί άλλα να περιμένεις εσύ και να βγαίνει ένα εντελώς σπασμωδικό, απροσάρμοστο πράγμα όταν το κυνηγάς για κάτι παραπάνω.
Πέρα από την εμφάνιση το ίδιο κολλάει και στο "Σοβαρός" ή "Ασόβαρος" με τις ταμπέλες. Εσύ συμπεριφέρεσαι μονομπλόκ παντού και σε με όλους και σε όλες τις φάσεις της ζωής σου; Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως κρίνουμε ότι μία κοπέλα είναι σοβαρή ή όχι -ή κάποιος άντρας αντίστοιχα;
Το να θέλει μόνο σεξ τον κάνει κάποιος ασόβαρο ή είναι κάτι κακό; Δεν νομίζω. Αν η γνωριμία μάλιστα έχει ξεκινήσει για αυτό το σκοπό κι εσύ με τον τρόπο σου επιμένεις για κάτι άλλο, μην σου κάνει τόσο εντύπωση αν ο άλλος εξαφανίζεται χωρίς πολλές εξηγήσεις. Πρέπει να είσαι σε ίδιο μήκος κύματος με τον άλλο για να κάνεις σχέση. Είσαι;