Originally Posted by
godblessed123
Για κάποιο λόγο δεν ανέβηκε όλη η ιστορία...πιθανώς λόγο της έκτασης, anyway θα την ανεβάσω σε part
ο ξάδελφός σου ειναι γιατρός και η ξαδέλφη σου δικηγόρος(είχα και αυτήν την τύχη) και αντε γράψε για να βγαλεις ασπροπροσωπη τη μάνα σου και για να μπεις στο ματι όλων και ειδικά του πατέρα σου,ο οποίος παρεμπιπτόντως κάθε φορά που ελεγα οτι δε μαρεσει το σχολείο απλα κρατούσε μια απαξιωτική στάση.
Ε λοιπόν θα βάλω τα δυνατά μου είπα και θα κάνω οτι καλύτερο μπορώ ...και να το γενικό λύκειο και να τα ιδιαίτερα στα θετικά μαθηματα με λεφτά των παππουδων απο 1η λύκειου.Εγω να παίζω βιντεοπαιχνιδια ,να τρώω και να διαβάζω,κοινωνική ζωή 0...είχα φίλους, χρόνων μάλιστα, αλλα δεν αισθανόμουν σαν και αυτούς,οποτε δε μπορούσα να ερθω κοντα και να ακολουθήσω.Πραγμα φυσιολογικό αφού ημουν 120 κιλά 176 ύψος πέρα του τι συνέβαινε σπίτι.
Fast forward 2016 3η λυκείου είχα γίνει από τους καλύτερους στη φυσική και στα μαθηματικά στη τάξη μου τουλάχιστον . Ωστόσο ακόμα δεν ήξερα που ακριβώς ήθελα να πάω,αισθανόμουν χάλια, το μόνο που ήθελα ήταν να βγάλω μόρια.Α ναι ξέχασα να αναφέρω ότι στη 2η λυκείου είδα ότι είχα αρχίσει να χάνω μαλλιά ( αχ γλυκά μου γονίδια ).Ολοι τότε με παρέπεμπαν να παω πολυτεχνείο και ο πατέρας μου ενθουσιαστηκε με την ιδέα, ωστόσο δε μπορώ να πω ότι με πιεσε.Να σπουδάσω επαρχία δε γινόταν με βάση τα οικονομικα της μάνας μου και την αστάθεια που υπήρχε με τον πατέρα μου. Οποτε πια ο στόχος ήταν πολυτεχνείο Αθήνα. Κλάματα,φαγητό και διάβασμα repeat.Ενα μήνα πριν δώσω είχα φτάσει τα 138 κιλά και λέω ας παω να δώσω αλλα εν τέλει θελω ΑΕΝ το πολυ διάβασμα δεν ειναι για μένα...και παμε παλι ,θα σε φάει η θάλασσα, ολα τα παρατάς,εισαι τεμπέλης, φυγοπονος, και το φοβερό...δε θα χωράς να περνάς από τις πόρτες του καραβιου ...
Πανελλήνιες ωρα μηδέν...γράφω 19000 μόρια μπορώ να περάσω όπου θέλω από σχολές ,από πόρτες βέβαια ισα - ισα , 140 κιλά νεο ρεκορ. Σχολείο τέλος αρχίζει ένα από τα πιο όμορφα καλοκαιρια...βέβαια για μένα απλα θα είναι ένα από τα χειρότερα γιατι ποιος θέλει να είναι 140 κιλά και να είναι εξω στις παραλίες και να παρταρει; Καμια κοπέλα δε θα ήθελε μια φαλαινα σε 2 πόδια...φιλοι και γνωστοί λοιπον παρταρανε και εμενα με αντιμετώπιζαν με απαξίωση... Ε νταξει λεω θα με ξεπληρώσει η σχολη, θα ναι γαματα...Δεν ήταν...τα μαθήματα ήταν δύσκολα, ακαταλαβιστικα και βαρετά και δε έκανα με κανέναν παρέα...μισούσα θανατηφόρα το πως ημουν, το σώμα μου και τη μούρη μου και μισούσα τη σχολή που προσπάθησα τόσο για αυτήν.Εν τω μεταξύ οι γονείς καμαρώναν σα τα παγονια,η στάση του πατέρα μου είχε αλλάξει τελείως πια ήταν σχετικά υποστηρικτικός. Ήμουν χαμένος...ένοιωθα οτι είχα πιάσει πάτο...ένα πράγμα είχαν προτείνει όλοι τόσα χρόνια και όλα τα ψυχολογικά θα φτιάξουν...αδυνάτισμα,εγω αυτό δε το πίστευα βέβαια γιατί είχα θέμα με τη μούρη,τα μαλια μου και αν αδυνάτιζα θα είχα θέμα και με το δέρμα μου ...
18 χρονων 137 κιλά Χριστούγεννα 2016 - 21 χρονων Χριστούγεννα 2018 90 κιλά - 82 κιλα καλοκαίρι 2019...Με φυσικό τρόπο ολα .Αυτά τα χρονια αρκετη γυμναστική από την τελείως ακινησία ,διατροφή κλπ...Η σχολη έμεινε πίσω και δε μαρεσε και δε μαρέσει σχεδόν καθόλου .Χρωστάω πανω από τα μισά μαθήματα και ειμαι 5ο έτος...Και που αδυνατισα το σώμα μου ακόμα ειναι χάλια...η μούρη το ίδιο...τα μαλια λιγότερα...δεν θεωρώ ότι έζησα αυτά που αξιζε να ζήσω ως φυσιολογικό άτομο και η απαξίωση της εξωτερικής μου εμφάνισης υφίστανται ακόμα και ως κανονικός από άποψη κιλών...Μπήκα στρατό 2019 με 2020 ,ξαναπηγα 90 κιλα και νοιώθω πάλι χάλια. Εχω μια σχολη που δε μαρεσει και ειναι αρκετά δύσκολη και νοιωθω πιο κουρασμένος και αδικημένος από ποτε...εχω σταματήσει την πολυ γυμναστική και διαβάζω αλλα μισώ κάθε λεπτό...Αυτή τη στιγμή δεν εχω κατι που να με χαροποιεί...συνηθισμένο το βουνό στα χιόνια,αλλα θεωρητικά προσπάθησα νομίζω για κάτι καλύτερο. Δεν είμαι ακριβώς στεναχωρημένος πια,απλά νευριασμένος και τελείως αδιάφορος απέναντι στη ζωή,απλά θελω να αφεθώ και ας πάει όπου θέλει. Έχω καταλήξει ένα τοξικό κουφάρι ανθρώπου που αντιμετωπίζει όλη τη ζωή με ειρωνία,αδιαφορία,μιζέρια και έντονη μισανθρωπιά ενω βρίσκομαι σε μια συνεχής εσωτερική διαμάχη για το τι πρέπει να κάνω γιατί είμαι τόσο εγωιστής που δε δέχομαι να πέφτω όλο και πιο χαμηλά (βλέπετε την αντίφαση ετσι...)
Κάθε γνώμη δεκτή.Αν έχετε κάποια παρόμοια ιστορία θα 'θελα πολύ να την ακούσω