Μου πέρασε, δοκίμασα πάλι Σήμερα και καθόλου αιμα.Ευχαριστώ για της απάντησης σας!
Printable View
Μου πέρασε, δοκίμασα πάλι Σήμερα και καθόλου αιμα.Ευχαριστώ για της απάντησης σας!
Πέρασε ή δεν πέρασε, οποιαδήποτε αλλαγή στο χρώμα των ούρων ή του σπέρματος πρέπει να διερευνάται με μία απλή επίσκεψη στον ουρολόγο.
Πηγα σήμερα σε ουρολόγο να με δει τι έχω, έκανα εξετάσεις ούρων και αίματος μου είπε δεν είναι κάτι σοβαρό από ότι είδαν η ουρολόγοι μπορεί καπιο αγγείο να έσπασε και έχει μαζέψει αίμα.Μου έδωσαν μια αντηβιοση για 8 μέρες και μου είπαν αποχή από σεχ και να δοκιμάσω ξανά άμα έχει περάσει άμα συνεχιστεί να με δει ουρολόγος ξανά.Απλα ανησυχώ για κάτι σοβαρό αλλά κάτι θα μ λέγανε η γιατρη εγώ ανησυχώ ακόμα όμως για καπιο λόγο..
Ειναι 30χρ. Το εχει χρονια κ δεν μπορούσαν να τον βρουν που ακριβως ηταν το πρόβλημα. Ειχε ξανα παρει αντιβίωση αλλα δεν την ειχε παρει σωστα κ του ξανα γύρισε. Τον είχανε πει για χρονια προστατιτιδα αλλα με την τελευταία διάγνωση του ειπαν πως ειναι αυτο που εγραψα παραπανω. Τωρα με την αντιβίωση που επερνε εδω κ 1μιση μηνα, θελω να πιστευω τον εχει περασει γιατι δεν εμφάνισε κάποιο σύμπτωμα προς το παρόν.
Να μην αγχονεσαι γιατι παιζει ρόλο κ η ψυχολογια. Ολα καλα θα πανε να μην ανυσηχεις εισαι κ μικρός βρε αποτι διαβασα παραπανω, αν θυμαμαι καλα.