Στειλε μου το μέηλ σου αν θελεις, να τα πουμε εκει
Printable View
Κάνεις ψυχοθεραπεία στον ψυχίατρο ή σε ψυχολογο? Εγώ κάνω σε ψυχολόγο και πραγματικά έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να δουλέψω με τον ψυχολόγο την αποδοχή, γιατί πραγματικά δε μπορώ να αποδεχτώ αυτό που μου συμβαίνει. Από την. Άλλη η καινούρια ψυχολόγος που πήγα μου είπε ότι μόνο η σχιζοφρένεια χρειάζεται φάρμακα και όλα τα άλλα μπορούν να θεραπεύουν. Και είμαι σε απόγνωση. Απλά κουραστικά, αλλά δεν μπορώ να το αποδεχτώ.
Αυτή τη φορά έκοψα τα φάρμακα για να μείνω έγκυος και υποτροπιασα. Οπότε μου έχει κολλήσει ότι δε θέλω να πάρω φάρμακα, ότι θέλω να τα καταφέρω μόνη μου(αλλά πραγματικά έχω κουραστεί να προσπαθώ) , ότι δε θα μπορέσω ποτέ να κάνω άλλο παιδί, ότι είμαι άχρηστη, ότι δε θα κάνω ποτέ αδελφάκι στο παιδί μου και φταίω εγώ γιαυτό. Ότι εάν κάνω παιδί ενώ παίρνω φάρμακα, θα έχει κάποιο πρόβλημα, πως θα περάσω 9 μηνες πιστεύοντας αυτό το πραγμα, ότι η φίλη μου που γεννάει σε 2 μήνες προχωράει τη ζωή της και εγώ δε μπορώ. Νιώθω τύψεις, ενοχές, απελπισία και άλλα πολλα