Σκεψου οτι εχεις μια παθηση π.χ υποθηροειδη και ο ενδοκρινολογος σου εχει συνταγογραφησει να παιρνεις Τ4. Εχεις αρνηση ληψης φαρμακου κοπελα μου. Αυτο ομως το φαρμακο θα σε κανει να λειτουργεις σωστα απλα η παθηση σου ειναι ψυχιατρικης φυσης
Printable View
Σκεψου οτι εχεις μια παθηση π.χ υποθηροειδη και ο ενδοκρινολογος σου εχει συνταγογραφησει να παιρνεις Τ4. Εχεις αρνηση ληψης φαρμακου κοπελα μου. Αυτο ομως το φαρμακο θα σε κανει να λειτουργεις σωστα απλα η παθηση σου ειναι ψυχιατρικης φυσης
Οπως το βλεπω εγω θα χρειαστεις νοσηλεια για να προλαβουν καταστασεις μεχρι να ερθεις στα ισα σου. Δεν ξερω απο χημεια αυτο θα το αξιολογησουν οι γιατροι
Και σε πιάνει το αγχολυτικο? Δεν έχεις την ένταση που σε τρελαίνει? Υπάρχουν σκέψεις?
Εγώ επερνα ζολοφτ, έχω φτάσει γενικά το μέγιστο που είναι 200.απλα δε ξέρω τι να κάνω με τόση άρνηση που έχω για το φαρμακο, μέχρι να δρασει.
Για πόσο καιρό σου έγραψε τα αγχολυτικα?
Να σε ρωτήσω, αν τα πίνω δε θα με πιάνει κρίση? Γιατί αν τα πιω θα παθαίνω κρίση το νιώθω.
Αν πιω τα αντικαταθλιπτικα εννοώ θα με πιάνει κρίση. Τα αγχολυτικα θα βοηθήσουν?
Και σε κρατάνε όλη τη μέρα πιο χαλαρή?