Originally Posted by
dinar93
Προς όλα τα παραπάνω: Δεν είναι ότι δε μιλάω με άνθρωπο και μεμψιμοιρώ ή δεν έχω γνωστούς. Ίσως το διατύπωσα λάθος για τους συναδέλφους. Με τους μισούς από αυτούς τα πηγαίνω καλά κι εκτός δουλειάς δλδ έχω βγει με τις κοπέλες/γυναίκες τους μια δυο φορές, τους έχω εμπιστευτεί πράγματα εκτός δουλειάς και καθημερινά η συζήτησή μας ξεφεύγει από της δουλειάς, δεν είναι τύπου καλημέρα καληνύχτα. Με βοήθησαν και για την πιστοποίηση που κάνω τώρα τόσο ως προς την ενθάρρυνση όσο και πρακτικά για να συντάξω το απαραίτητο εισαγωγικό letter για παράδειγμα ώστε να επιλεγώ και τους έχω εμπιστευτεί πχ ότι θέλω κάτι καλύτερο για δουλειά. Ωστόσο δεν κάνουμε "παρέα" τύπου να έχεις έναν άνθρωπο να κανονίσεις εύκολα. Δε βγαίνουν κι εκείνοι γενικότερα. Ως προς το χόμπι γνώρισα κοπέλα και κάναμε μαζί και διακοπές το καλοκαίρι κι ακόμα έχουμε επαφή. Απο παιδική ηλικία έχω μόνο μια φίλη που έχει διοριστεί μακριά αυτό το διάστημα, είναι κι αυτή με τις φάσεις τις. Σχολείο /σχολή όχι γιατί δυο που κάναμε παρέα παντρέυτηκαν από τα 20, κάναν παιδί στα 22 και χάθηκαν στην οικογενειακή τους ζωή. Γενικότερα θέλω ανθρώπους δίπλα μου αληθινούς, σταθερούς, να είναι εκεί για μένα κ εγώ γι αυτούς να μοιραζόμαστε εμπειρίες, όχι απλά να έχω κάτι να λέω ανούσια ,αν δεν περνάω καλά δε μπαίνω στη διαδικασία απλά να είμαι με πλήθος ατόμων και να βαριέμαι. Και στη σχολή είχα προσεγγίσει 3 κοπέλες, και είχα και γνωριμία με ένα παιδί αλλά δεν ευδοκίμησε τίποτα για ανώριμους λόγους και ξεκόψαμε. Γενικότερα σε ό,τι περιβάλλον και να με βάλεις ,θα βρω τρόπο να προσαρμοστώ να συνυπάρξω,να ακούσω, να γνωρίσω ωστόσο είναι αγκάθι μέσα μου που δε δημιουργούνται ουσιαστικές σχέσεις ενώ τις θέλω πολύ. Κι όσο περνάν τα χρόνια γίνεται πιο έντονο. Προτάσεις έκανα πχ αν έβλεπα μια παράσταση που μου άρεσε, μια συναυλία, ένα ταξίδι, μια δραστηριότητα, λέγανε θα καονίσουμε και μαντέψτε, το πολύ μια φορά να πηγαίναμε. Γι αυτό τα έκανα μόνη μου....Είμαι όντως σε μειονεκτική θέση γιατί όταν έχεις ήδη τον κύκλο σου που νιώθεις οικεία, δε θα δώσεις προτεραιότητα σε εμένα και ίσως φαίνεται άσχημο που δεν έχω επιλογές. Αλλά δεν είμαι εσωστρεφής, το αντίθετο. Δε θέλω να ταίσω κανένα εγώ μου όντως για κανένα λόγο, ουσιαστικές σχέσεις θέλω σε συντρόφους και φίλους και μου έχει στοιχίσει πια, με ανάγκη που έγινε πιο εμφανής με την καραντίνα και τη μετακόμιση μόνη μου.