Originally Posted by
κουρασμενος
Δεν ειπα οτι τα κανω ολα σωστα, αλλα δεν εχω κανει καπου λαθος, δεν εχω πειραξει ποτε κανεναν και ειμαι φιλικος με ολους. Αυτο προσπαθω να εξηγησω. Στην κλειστη κοινωνια οπου ζω ανεκαθεν ειχα αρκετους γνωστους που βγαιναμε που και που αλλα πολλοι εφυγαν και ερχονται μονο στις γιορτες, αλλοι εχουν αλλες παρεες και δε ψαχνονται για νεα παρεα κλπ. Πριν δυο χρονια, εκανα ενεργειες για να προσεγγισω κατι γνωστους, βγηκαμε καναδυο φορες αλλα ειπαμε το κλασσικο ''μη χαθουμε, θα μιλησουμε να κανονισουμε και για ποτο'' ε και χαθηκαμε παλι. Ανθρωπους ειχα ανα διαστηματα για να βγω αλλα φιλους δεν εχω εδω και 5 χρονια. Οσο για τα ατομα που ειπα οτι κανουν παρεα με τους πρωην φιλους μου αλλα ξερουν οτι λενε ψεμματα για μενα, εξηγησε το μου εσυ αυτο. Στο δρομο μιλαμε κανονικα, κανουμε πλακα κλπ αλλα κανουν παρεα με αυτους. Και σε αυτους εχω προτεινει να παμε για κανενα καφε αλλα τζιφος. Βγηκαμε μια φορα. Ξαναπροτεινα να βγουμε αλλα ολο κατι τους τυχαινε δηθεν. Να σημειωσω οτι ενας απο αυτους, επειδη οι γονεις μας ειναι οικογενειακοι φιλοι ξερω πολυ καλα οτι δεν εχει παρεες πλεον εδω. Εκανε λιγο παρεα με τους ''παιδικους μου φιλους'' αλλα ξερω οτι σπασανε. Με αυτον βγηκα, περασαμε τελεια, δηλαδη ηταν σα να μη περασε μια μερα. Αλλα και με αυτον ειπαμε ''δε θα χαθουμε'' και χαθηκαμε, απο την πλευρα του γιατι εγω του εχω προτεινει 2-3 φορες να βγουμε. Τωρα ειναι και αυτος μονος. Αυτος ειναι ακομα πιο μονος γιατι περασε σε αλλη πολη και ολοι οι φιλοι του ειναι εκει, δηλαδη εδω δεν εχει τελειως κανεναν, και δε θα τους ξαναδει συντομα γιατι τελειωσε με τις σπουδες του, δε θα ξαναπαει σε εκεινη την πολη. Μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο; Ειναι μονος αλλα δε θελει επαφες...Γι αυτο, δε μπορω να εντοπισω που κανω λαθος. Δηλαδη με τους γνωστους της περιοχης μου τις λιγες φορες που βγηκαμε, περασαμε τελεια, θυμηθηκαμε τα παλια κλπ αλλα ''χαθηκαν'' και μεταξυ τους στο τελος. Και λεω ''χαθηκαν'' γιατι ολοι κοντα μενουμε. Οσες υποχρεωσεις και να εχουμε δεν ειναι δυσκολο να βρεις ενα μισαωρο για καφε ειτε σε καφετερια ειτε σε σπιτι. Δε ξερω τι φταιει...