δεν αποφυγα να σου απαντησω! δεν με ρωτησες και δευτερον δεν υπαρχει λογος να απανταω στην αποψη του καθε ενος, γραφουμε την γνωμη μας ελευθερα, το αμα διαφωνω η συμφωνω δεν σημαινει οτι πρεπει αναλογα να φερομαι κι σε εσενα, δλδ αν συμφωνω να γραφω θριαμβευτικα μηνυματα για σενα.Αν δεν, να βριζω, να προσβαλω κι γενικα να κανω πραγματα που κανουν αλλοι φασηστικα και τα κατηγορω?
Οσο για το θρεντ, δεν ειπα πουθενα οτι ειναι η αθεια, αυτο το λενε -οπως ειπα πατερες της εκκλησιας - αλλα καμια φορα η πορωση για να "την πεις " σε καποιον σου φερνει παραισθησεις.
Τελος ,για οσους δεν καταλαβαν ,ξανα λεω οτι η εκθεση ειναι στατιστικη και ελεγε τα αιτια που ο κοσμος νιωθει ,θα το γραψω ακριβως οπως το λεει διοτι η μεταφραση ειναι δικη μου - αbout human suffering -,και ο συγγραφεας ειναι "depression expert and clinical psychologist Dr Michael Yapko ", μπορειτε να διαβασεται και μονη σας, υπαρχουν πολλοι συγγραφεις εγω διαβασα αυτον, ολοι το ιδιο λενε, αφου τα νουμερα ,στατιστικα δειχνουν οτι οι ανθρωποι πλεον βλεπουν την καταθλιψη ως το πιο συχνο λογο για το οτι δεν ειναι καλα , ενω μεχρι πριν καποια χρονια ηταν τα τρακαρισματα,ο καρκινος , τα ατυχηματα σπιτιου κ.α.
Ολα τα υπολοιπα περι θρησκειας ειναι απο αλλου, και μερικα ειναι και δικα μου, αλλα ολοι μπορουν να ρωτησουν εναν ιερεα να τους πει ποια ειναι η αποψη της εκκλησιας για την καταθλιψη, και τοτες θα δειτε οτι ειναι ακριβως αυτη που γραφω, διοτις το εχω ψαξει προσωπικα, αφου ειχα κανει εξωμολογησει το θεμα .Το αν συμφωνουμε με αυτην την αποψη η αν διαφωνουμε, ειναι αλλο θεμα , προσωπικα νομιζω οτι σε μερικες κατηγοριες μπορει να ειναι ετσι, σε αλλες ομως οπου υπαρχουν βιοχημικοι λογοι για την προελευση της καταθλιψης , μερικοι απο αυτους ειναι και οι εκλεκτικοι αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονινης.