Originally Posted by
giorgos panou
ρε παιδισ, βρε συμφορμητησσες & συμφορμητες , ο Μαγκ εβαλε ενα εξυπνα χιουμοριστικο ερωτημα ,μας προσφερει υπερδυναμεις ,ταξιδι στο μελον και παρελθον! , να μπορεις να βαζεις φωτια, να κουνας πλοια ! να τα σερνεις, κι απο ολα αυτα επιλογη ειναι να διαβαζατε το μυαλο και την σκεψη του αλλου? δεν ειναι τυχαιο οπου νομιζω -αν δε καμω λαθος - οι γυναικες το ζητησατε αυτο το πραμα, οπου ειναι η πιο αθλια υπερδυναμη, η πιο ανηθικη! η πιο υπουλη! θα μπορουσατε να ζηταγατε να ειστε παντα ομορες! ,ομως το να διαβαζεις το μυαλο των συνανθρωπων σου ειναι οτι πιο παραβατικο στα προσωπικα δεδομενα, επισης δεν θα υπαρχει ενδιαφερον για εσας δλδ να γνωριζετε κοσμο, θα βαριεστε αφου δεν θα εχει ενδιαφερον!! ασε που δεν θα μπορειτε να ερωτευθητε ξανα! διοτι ,εαν πλησιαζα μια γυναικα κι αυτη μπορουσε να διαβαζει το μυαλο μου ,προσωπικα δεν θα την ηθελα με τυποτα!! οσο ομορφη και να ηταν! Μετα μου αρεσει που λεγετε οτι το γυναικιο μυαλο ειναι γεματο με ρομαντισμο!! τελικα , καλα νομιζω οτι οι ανδρες βαζουμε παντα τον ρομαντισμο σε μια σχεση!
Εγω παντος, θα γινομουν IRONMAN , διοτι τετοιος κοσμος μονο με καρδια απο σηδερο τον ζεις! αν εχεις καρδια οπως η δικη μου ευαισθητη και συνεσταλμενη δεν θα αντεξεις! κι αυτο ειναι γενικα ενα προβλημα οπου εχουμε εμεις οι υπερβολικα ευαισθητοι.